Roosa Panter

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Asko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Roosa Panter

Post by Asko »

Roosa Panter
The Pink Panther

Suure jalgpallimatÅĄi ajal tapetakse tuntud jalgpallitreener (Jason Statham) ning tema sõrmest varastatakse hindamatu, Roosa Pantri nime kandev, teemant. Kuritöö toimepanijaid asub otsima selle juhtumi jaoks arvatavasti parim inimene - inspektor Jacques Clouseau (Steve Martin). Uurimise käigus hakkab aga kaaslastele tunduma, et Clouseau pole midagi muud kui saamatu ning kohmakas pontÅĄikusööja.

"Roosa Panter" on 1963. aasta samanimelise klassikalise filmi uusversioon. Tollal mängis peaosa Peter Sellers (1925-1980)

Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
virsikukompott
Batman alustab
Batman alustab

Post by virsikukompott »

Niiiiiiiiii naljakat filmi pole enam ammu näinud. Geenius. Osad olid saalis nii vaimustuses, et mingi plaksutasid käsi ja pidevalt oli mingi itsitamine. Mulle sajaga meeldis. :lol:
�ge kunagi usaldage looma, kes koguaeg irvitab.Tal on midagi plaanis.
merka
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by merka »

Algus tundus küll kummaline, selline veniv ja vanaaegne, aga edasi polnud vigagi, mõned naljad päris lahedad
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Tükk aega pole korralikult naerda saanud. Naljad on siin küll ajuvabad, kuid see-eest nii vaimukad ja naerma ajavad. Lausa uskumatu, millega inimene võib hakkama saada või mis kaose tekitada.. :)) Puhas ajaviide perele, ülimalt naljakas. :) Aga siiski ootasin pisut rohkem, arvasin, et sündmuste käigus on Roosat Pantrit ka näha vms. Sellegipoolest hea.
7/10
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
CyberRax
Eliit

Post by CyberRax »

Kuidagi... keskpärane. Sisu oli suht minimaalselt, lõpplahendus ei istunud, Martini rollisooritus kergelt üle pingutatud. Kui veel originaaliga võrdlema hakata (pole seda tegelikult küll täies mahus näinud aga olen raamatut lugenud) siis oldi üldse asjaga hoopis teises suunas mindud (Clouseau oli ainult üks värvikas kõrvaltegelane, mitte põhistaar). Vaadata kõlbab, aga midagi erilist ei maksa oodata. 4/10
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Reinuvader Rebane »

see ei ole see Roosa panter, ega saa SELLEKS kunagi.
Steve kestan´dongi on Sellersi kõrval hale töllmokk.
ja liiga palju sõnu kulutatakse siin võrreldes eelmise filmiga, kus lihtsa visuaalse žestiga palju rohkem edasi anti.
d33m0n
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by d33m0n »

Ei olnud midagi erilist, Steve Martin on küll suht hea näitleja, kuid keegi teine oleks võinud tema osa mängida.
kui kokku saame, siis kirjutame
tam
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by tam »

ikka päris labane oli minu arust. enam ei mäleta eriti. clive owen oli lahe küll..
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

tam wrote:ikka päris labane oli minu arust. enam ei mäleta eriti. clive owen oli lahe küll..

Clive Owen'it polnud selles filmis.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
CyberRax
Eliit

Post by CyberRax »

Oli ikka küll. Või kes sinu meelest siis toda salaagent mängis kes terroristid vms seal restoranis külmaks tegi (mille au Clouseau endale sai)? ;)
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Aijaaa. Nüüd tuli alles meelde. :)) :))
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
tam
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by tam »

CyberRax wrote:Oli ikka küll. Või kes sinu meelest siis toda salaagent mängis kes terroristid vms seal restoranis külmaks tegi (mille au Clouseau endale sai)? ;)

justnii. agent 006. aga teda ei krediteeritud.
Post Reply