kellegil tekkis eila isu vaadata. mina igatahes vaatasin. Ega see saade ei yllatanud mind yldse erinevalt sates osalenuid. Mul ei ole midagi halba öelda. Äge on vaadata kui kaks täiesti erinevat maailma kokku saavad. Millised pinged, milline elekter on õhus. Aga kyllap lõpux hakkavad nad mõistma yxteise maailma.
Kaunitar ja Geenius
Moderator: Meeskond
Kaunitar ja Geenius
Rahvusvahelise formaadi “Beauty and the Geek” järgi valminud kodumaine versioon “Kaunitar ja geenius” on suurepärane näide, kui positiivne ja lõbus võib olla nö sotsiaalne eksperiment, mis viib kokku täiesti erinevatel arusaamadel põhinevad maailmad. Osalised jaotatakse paaridesse ja pannakse koos täitma erinevaid ülesandeid, sarja lõpuks selgub edukaim paar! Kogu sündmustik toimub imekaunis Kalvi mõisas ja sarja toodab Filmimees. Igal juhul on mõnusat vaatamist ja koomilisi hetki küllaga! Optimistlikku sarja, kus osalejad iga hetke naudivad ning ruumi on vaid rõõmule ja üllatuslikele avastustele inimloomuse sügavusest, juhib armas ja asjalik Evely Ventsli.
kellegil tekkis eila isu vaadata. mina igatahes vaatasin. Ega see saade ei yllatanud mind yldse erinevalt sates osalenuid. Mul ei ole midagi halba öelda. Äge on vaadata kui kaks täiesti erinevat maailma kokku saavad. Millised pinged, milline elekter on õhus. Aga kyllap lõpux hakkavad nad mõistma yxteise maailma.
Forza wrote:Vladimir on Vova, mitte Vlad... Vjatšeslav on Vlad...
Nagu sellist asja ei saa privas 6elda onju
Vaatasin ning peaks ytlema, et eestlaste poolt v2ga tip-top reality'ga valmis saadud, imo. Ei meeldinud ainsana too Farmi-Gabrieli ex girlfriend. Nagu nutma hakata sellepeale, et voodid koos olid
Legalize IT!
Pole üldse vaadanud seda ja ei vaata ka edaspidi, kuid eile sattusin nägema natuke. Südame ajavad pahaks need tibid. Vladimir tundus tore ja tagasihoidlik. Ma ei tea, kas kuulsin õigesti sel ajal, kui Vladimir massaaziõlisid ei teadnud. Keegi vist ütles, et "See tüüp on eriti kõrgelt kukkunud"?? Irv. Pole debiilsemaid elukaid, kui tibid.
- lostinthemist
- Ristiisa

Ma juhtusin ka korra nägema seda, nägin malega kohta ja seda ka, kuidas üks tšikk üritas herilast ära tappa. Ajuvaba tegevus oli.
Ei ole eriti viitsinud vaadata.
Lugesin täna Nädalast, kus küsitleti Margitit, Terjet ja Kärti. Suu jäi mõnes kohas lahti. Mõni kulutavat mingi 10 000 krooni kuus välimuse peale jms.
Edit - Üks sõna jäi vahele.
Tumedalt märgitud.
Lugesin täna Nädalast, kus küsitleti Margitit, Terjet ja Kärti. Suu jäi mõnes kohas lahti. Mõni kulutavat mingi 10 000 krooni kuus välimuse peale jms.
Edit - Üks sõna jäi vahele.
Last edited by lostinthemist on 20. September 2006, 20:45, edited 1 time in total.