Äkki keegi oskab mind aidata. Oleks vaja teada, kus Tallinnas võib saada sellise filmi nagu "Layer Cake" omanikuks. Soovitavalt siis Eesti turule mõelud versiooni.
ma olen näinud seda filmi müügil lasnamäe centrumi plaadipoes. ma ei teadgi , mis selle nimi on, aga kallis see ei olnud, sest ma plaanisin seda isegi vahepeal osta. korralik dvd, 2-diskiline oli isegi vist.
tam wrote:ma olen näinud seda filmi müügil lasnamäe centrumi plaadipoes. ma ei teadgi , mis selle nimi on, aga kallis see ei olnud, sest ma plaanisin seda isegi vahepeal osta. korralik dvd, 2-diskiline oli isegi vist.
Seda kahe diskist olen isegi näinud. Kuid sooviks just eesti subidega. Kuna mu küljeluu inglise keeles just kõige pädevam pole.
sutsaki wrote:Seda kahe diskist olen isegi näinud. Kuid sooviks just eesti subidega. Kuna mu küljeluu inglise keeles just kõige pädevam pole.
hmm. kahju. siis vist mingit muud varianti ei ole. ses suhtes, et see on suht suvaline juba natuke vanem film, niiet ei usu, et seda tahetaks välja anda. aga samas ega ma ei tea ju ka.
Ega keegi ei tea, kust oleks võimalik soetada endale filmi "Viimne Reliikvia" DVD soodsa hinna eest? Igal pool on samad hinnad, mis kaks aastat tagasi ehk siis ~350EEK.
350 eegist rääkides siis Collaterali DVD on olnud 350 nii kaua kuni ma seda lettidel olen näinud, raisk. Miks seda alla ei lasta. Lambist see film mida ma kõige rohkem osta tahan on just kallim kui teised.