Kuup
Moderator: Meeskond
Kuup
Kuup
Cube
Seitse inimest ärkavad ühel päeval kuupidest koosnevas labürindis. Nad asuvad koostööd tegema ning üritavad väljapääsu leida ja vältida surmavaid lõkse, mis neid igas uues kuubis ohustavad. Peagi aga selgub, et lisaks lõksudele ohustab neid ka grupisisene ebastabiilsus, mis võib olla vähemalt sama surmav.
Täielikku tutvustust loe siit.
Cube
Seitse inimest ärkavad ühel päeval kuupidest koosnevas labürindis. Nad asuvad koostööd tegema ning üritavad väljapääsu leida ja vältida surmavaid lõkse, mis neid igas uues kuubis ohustavad. Peagi aga selgub, et lisaks lõksudele ohustab neid ka grupisisene ebastabiilsus, mis võib olla vähemalt sama surmav.
Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Cochrane on 27. July 2006, 19:18, edited 1 time in total.
- lostinthemist
- Ristiisa

- uussaabas0
- Raevunud härg

Üks nendest teostest mis peaks filmikoolis tulevastele rešisööridele/stsenaristidele/lõikujatele/etc sildi "kuidas teha õiget psühholoogilist thrillerit" all kohustuslik olema. Natalile tuleb au anda selle eest kuidas ta piiratud eelarve, ruumi ning suht minimaalse tegevustiku juures on suutnud nii asjaliku teose valmis treida. Näitlejad olid esmaklassilised, atmosfäär oli tõsiselt pingeline ning ka lõpplahendus polnud paha.
Kokkuvõtlikult: nendele kelle jaoks filmid automaatselt popcorni õgimisega ei võrdu võiks iga kell soovitada. 7,5/10
Kokkuvõtlikult: nendele kelle jaoks filmid automaatselt popcorni õgimisega ei võrdu võiks iga kell soovitada. 7,5/10
ma kuulsin igalt poolt, et ohh, see on hullult hullult hea film ikka. a must-see! ja mida kõike veel. siis ma tellisin endale (odavalt) DVD ja mõtsin, et ohjess, sain hea filmi.
aga ma pole kunagi vist nii hullult pettunud.
ma täiesti vihkasin seda filmi. kõik käis pinda. absoluutselt. ma olin hästi kuri. aga noh, mis seal ikka. ka saast DVD on DVD..
aga ma pole kunagi vist nii hullult pettunud.
ma täiesti vihkasin seda filmi. kõik käis pinda. absoluutselt. ma olin hästi kuri. aga noh, mis seal ikka. ka saast DVD on DVD..
Nii see kahjuks on, et teiste arvamust filmide headuse osas ei saa kunagi uskuda. Mitte selle pärast, et see vale oleks, mis on nagunii võimatu, vaid see on lihtsalt teiste arvamus. Nii jääbki kahjuks ainukeseks tõeliseks võimaluseks asi ise üle vaadata. Kui selleks on raha kulutatud ja ei meeldinud, siis tõesti väheke jama.
Eks isegi selliste asjade orki lennanud. Mitte küll niiväga filmidega, kuivõrd mõne kehvema arvutimänguga, aga halb ost on halb ost.
Aga minu arvamus Kuubi osas: 8/10. Selline mõnusalt klaustrofoobiline, lõpuni-ei-tea-mis-toimub tüüpi film.
Eks isegi selliste asjade orki lennanud. Mitte küll niiväga filmidega, kuivõrd mõne kehvema arvutimänguga, aga halb ost on halb ost.
Aga minu arvamus Kuubi osas: 8/10. Selline mõnusalt klaustrofoobiline, lõpuni-ei-tea-mis-toimub tüüpi film.
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

Geniaalne film.
Meeletult hästi loodud atmosfäär,head karakterid mille mängivad suurepäraselt näitlejad välja,pidev õhus olev pinge ja väga head psühholoogilised dialoogid.
Selle filmi üle annab veel tükk aega mõtelda,peale selle vaatamist.
Kohe peale filmi vaatamist häiris mind see,et põhimõtteliselt jäid ju lõpu otsad lahti.Aga nüüd,kui on juba peale filmi nägemist,tükk aega mööda läinud,leian ma,et seda polnud vajagi lahti seletada,sest see ei olnud filmi sisuline eesmärk,rohkem oli film keskendunud ju inimsuhetele.
8/10
Meeletult hästi loodud atmosfäär,head karakterid mille mängivad suurepäraselt näitlejad välja,pidev õhus olev pinge ja väga head psühholoogilised dialoogid.
Selle filmi üle annab veel tükk aega mõtelda,peale selle vaatamist.
Kohe peale filmi vaatamist häiris mind see,et põhimõtteliselt jäid ju lõpu otsad lahti.Aga nüüd,kui on juba peale filmi nägemist,tükk aega mööda läinud,leian ma,et seda polnud vajagi lahti seletada,sest see ei olnud filmi sisuline eesmärk,rohkem oli film keskendunud ju inimsuhetele.
8/10