Esimene osa oli imo parem, nalja sai rohkem. Teist osa kõlbas ka vaadata aga no ikka polnud see. Ühesõnaga ootsain kaua selle teise osa dvd väljatulekut - nüüd sai vaadatud siis. Pikk ootamine on ikka jura.
~6/10~ st oleks võinud poole parem olla
Last edited by d33m0n on 19. September 2006, 21:25, edited 1 time in total.
Käisin isegi kinos vaatamas. Pileteid sai tookord küll aga pärast piletiostu pidi seanssi küll tohutult ootama. Ei oskagi esimese osaga võrrelda aga üks on kindel, kui neid opossumeid poleks olnud, oleks teine osa kindlasti lahjem olnud.
Sai siis DVD pealt lõpuks ära vaadatud. Mis ma oskangi öelda - ei olnud midagi erilist. Tundus kuidagi... mitte kaasa kiskuv, tahtsin vägisi midagi muud teha kui filmi jälgida. Õnneks suutsin siiski lõpuni vaadata kuna polnud eriti pikk (jumal tänatud). Parimad kohad olidki Scrat'iga ja kui ma ei eksi siis neid oli rohkem kui esimeses osas.
Esimene oli ikka kõvasti parem sisu poolest. Teisele osale paneks hideks 5/10.
Avanädalavahetusel kogus film 24 657 vaatajat ning Postimees Online andmetel käis kinodes kokku rekordiliselt 129 000 vaatajat Jääaeg 2-e vaatamas. Võrdluseks Jääaja esimene osa kogus avanädalavahetusel 11 829 vaatajat ning kokku 107 000 vaatajat. Info allikas BNS.
Tere! film oli hea, aga esimene oli ikka palju parem. teisest filmist mulle meeldis ikka scrat, tema oli ikka kõige pullim, ajas oma tammetõru koguaeg taga filmile annaks 8 punkti. See mida ennist Liz rääkis, seda kommiks ma niimoodi et paraku on nii jh.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Eestikeelses versioonis on häältega väga pange pandud mu arust... Selline tunne nagu kõigil oleks nohu. Ingliskeelses sai naljadest palju paremini naljadest aru.