Kangelane
Hero (Ying xiong) (2002)
Ennemuistne Hiina, enne esimese keisri võimule tulekut, oli jagatud seitsmeks kuningriigiks. Neist kõige mõjuvõimsama, Qin'i, valitseja (Daoming Chen) elab pidevas hirmus, sest teiste kuningriikide poolt talle tehtavad atentaadi katsed on pea igapäevased. Ühel päeval aga suudab nimetu kangelane (Jet Li) kolm tema põhilist vastast tappa...
Ülevaate lisas: Taavi
Loe täielikku tutvustust siit
Kangelane
Moderator: Meeskond
Kangelane
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Filmi ülesehitus on veidi keeruline küll .. kuid see tuleb minu arust ainult kasuks .. lõpus jookseb põhipoint kenasti kokku
idamaiseid kultuure peaks ehk rohkem tundma.. sealt võib tõepoolest nii mõndagi veel välja kooruda ..
Ma ennem selle peale ei mõelnudki, et need värvid seal midagi võiks tähendada.. Minu silmade jaoks jäid need üldjuhul Tarantino "Kill Billiga" samasse klassi .. ehk siis puhtalt efekti pärast ..
idamaiseid kultuure peaks ehk rohkem tundma.. sealt võib tõepoolest nii mõndagi veel välja kooruda ..
Ma ennem selle peale ei mõelnudki, et need värvid seal midagi võiks tähendada.. Minu silmade jaoks jäid need üldjuhul Tarantino "Kill Billiga" samasse klassi .. ehk siis puhtalt efekti pärast ..
Film jättis täiesti külmaks. Isegi lõpuni ei suutnud vaadata, sest nii tapvalt igav oli. Võitlusstseenid ei olnud midagi väärt, sest kõik need mõõgavõitlused olid üksluised. Ma isegi imestasin, et mulle see ei meeldinud, sest "Kill Bill", "Zatoichi" ja "Lendavate pistodade maja" meeldisid mulle väga..
2/10 (1/10 mitte, sest stoori oli põhimõtteliselt ju hea)
2/10 (1/10 mitte, sest stoori oli põhimõtteliselt ju hea)