Kaheksajalgsed ebardid

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Kaheksajalgsed ebardid

Post by Cochrane »

Kaheksajalgsed ebardid
Eight Legged Freaks

Väikelinna Prosperity lähedal on üks ämblikufarm, mida väike Mike Parker (Scott Terra) hoolimata ema vastumeelsusest pidevalt külastab. Linnapeal on hoopis teised mured, linna majanduslik seisund pole kiita ja linnaalused vanad kaevanduskäigud on ideaalsed mürgiste jäätmete deponeerimiseks. Kuid kui üks vaat ühest koormast välja kukub, käivitub sellega sündmuste ahel, mille tulemusena erinevad ämblikufarmi kaheksajalgsed elanikud hoogsalt kasvama hakkavad. Peagi sagenevad teated kadunud inimestest ja koduloomadest.

Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Cochrane on 20. June 2006, 21:49, edited 1 time in total.
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Post by Taavi »

Seda filmi sai vaadatud kord õhtupimedas .. Ebardeid reklaamiti välja küll kui mingit haiget õuduskomöödiat.. a kas terve filmi juures oli kasvõi üks ainus naerma ajav koht? Mina igatahes ei märganud. Märuliks ma seda kah ei nimetaks .. Olengi seda ainult korra näind .. mõne aasta eest .. siis vähemalt oli väga põnev ja kohati lausa õudne ..
ja see laul seal lõpus hakkas ka siis täiega meeldima.. Täiesti asjalik ja normaalne film on ;)
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

tahtsin kinno vaatama minna ei jõudnud
ImageImageImage
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Suht keskmine. Midagi erilist ei olnud ja pealegi ämbliku filmidest meeldis mulle "Araknofoobia" rohkem.
4/10
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

mulle meeldis ka araknofoobia rohkem
ImageImageImage
tyger
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

lahe!!!

Post by tyger »

mulle meeldis see film küll, hea film ju
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

lahe
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Suht alahinnatud film. Selline mõnus nooremale vaatajaskonnale suunatud kerge õuduskomöödia. Ämblikud häälitsesid naljakalt ja David Arquette'i fännina oli ka äratundmisrõõmu. Nägin seda vist 12-13 aastasena ja väga meeldis.

Peaks vist riiuli juurde otsima minema, tuli tuju vaadata uuesti.

Ja Taavi, mina küll sain naerda. Eriti see koht, kus nad kaubamajas üritasid ämblikega võidelda ja üks mees oli spordipoes hokimaskiga nagu Jason (söödi kohe ära ofc). Ning see tüüp, kes seal telgis oli. Seinatagune võitlus kassiga kung-fu häälte saatel oli ka üsna koomiline.

6,5/10
SileemR
Batman alustab
Batman alustab

Post by SileemR »

See on vist kolefilmide kategooriast.
7,4/10
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Re: Kaheksajalgsed ebardid

Post by Zinera »

6/10

Tore ämblikufilm, kus on hästi seotud komöödia ja õudus. Lapsena meeldis väga, siiani päris mõnus meelelahutus.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Zinera wrote:6/10

Tore ämblikufilm, kus on hästi seotud komöödia ja õudus. Lapsena meeldis väga, siiani päris mõnus meelelahutus.

Tuli vist Silveri või Showtime pealt hiljuti. Vaatasin ka ühe silmaga. Polnud nii hull, kui arvasin ja eeldasin. Algul veidi totter tundus, aga oligi sellise agendaga tehtud ilmselgelt.
ImageImageImage
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

Forza wrote:
Zinera wrote:6/10

Tuli vist Silveri või Showtime pealt hiljuti. Vaatasin ka ühe silmaga. Polnud nii hull, kui arvasin ja eeldasin. Algul veidi totter tundus, aga oligi sellise agendaga tehtud ilmselgelt.

Showtime it is...ajuvaba on ta küll, aga miskipärast ikka meeldis..go figure..
Post Reply