Kui "Narnia lood: lõvi, nõid ja riidekapp" filmiti Uus-Meremaal, siis filmi järg "Narnia lood: Prints Caspian" filmitakse ilmselt Euroopa metsades järgmise aasta jaanuaris, rääkis Hollywood Reporterile produtsent Mark Johnson. Disney rihib Narnia lugude järje 2008. aasta suveks ja ka seekord kirjutab stsenaariumi Andrew Adamson. Samas on kuuldusi, et kolmandat osa hakatakse tegema juba üks aasta pärast Prints Caspiani lõpetamist.
Huvitav, missugune artikkel [tleb sellise asja otse v'lja, ma tean, et ta suckib, sina tead seda, pool maailma teab seda, kuid selliseid asju ikkagi v'lja ei ;elda..
Ma ei saa aru mida Robert valesti tegi?! Ta juba ütles et see on tõlgitud. Ja oleks imelik kui ta selle koha ära muudaks või välja jätaks, sest siis oleks see tema muudetud ja järelikult ebaoriginaalne. Ja selles pole ju mitte midagi hullu.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Nõustun Nestoniaga. On mänge, mida ei maksa filmideks teha ja on raamatuid, millest korraliku filmi saada ei pruugi. "Halo" on minu silmis üks halvimaid ideesid, lisaks näib ta kaunis ulmehõnguline olevat ja kuna mina eriline sci-fi fänn ei ole, ei ole ka elamust loota. Kindlasti minnakse eriefektidega liiale, ent Peter Jacksoni kaasamine teeb tunded veidi paremaks.