Armageddon
Moderator: Meeskond
Armageddon
Armageddon
Armageddon
Kell 4.49 kesk-euroopa aja järgi, kaob kosmosesüstik ´Atlantis´ jäljetult. Mõned tunnid hiljem algab ootamatult Ühendriikide idarannikul meteoriidisadu, mis põhjustab suuri kahjustusi. Kuid see on veel kõige väiksem mure: Texase suurune asteroid liigub Maa suunas. Täpselt 18 päeva pärast on oodata kokkupõrget, mis hävitaks igasuguse elu meie planeedil. Kiiruga koostatakse plaan: NASA juht, Dan Truman (Billy Bob Thornton), palkab maailma parima naftapuurimise eksperdi koos tema meeskonnaga, et need kahes süstikus kosmosesse lendaksid ja seal asteroidi tuumalaenguga hävitaksid.
Täielikku tutvustust loe siit.
Armageddon
Kell 4.49 kesk-euroopa aja järgi, kaob kosmosesüstik ´Atlantis´ jäljetult. Mõned tunnid hiljem algab ootamatult Ühendriikide idarannikul meteoriidisadu, mis põhjustab suuri kahjustusi. Kuid see on veel kõige väiksem mure: Texase suurune asteroid liigub Maa suunas. Täpselt 18 päeva pärast on oodata kokkupõrget, mis hävitaks igasuguse elu meie planeedil. Kiiruga koostatakse plaan: NASA juht, Dan Truman (Billy Bob Thornton), palkab maailma parima naftapuurimise eksperdi koos tema meeskonnaga, et need kahes süstikus kosmosesse lendaksid ja seal asteroidi tuumalaenguga hävitaksid.
Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Cochrane on 13. August 2006, 15:38, edited 1 time in total.
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Siiski mõned komeeditükid kukkusid Maale ja mitte ainult jalgpalli suurused, terve Pariis ju pühiti minema! Aga film on üks parimaid, mida olen näinud, täiega meeldib. Muidugi see eneseohverdus lõpus, aga seegi tekitas tunde. Kahjuks Kokkupõrget, kui seda viimati kuskil näidati, ei olnud aega vaadata.
Peata Ratsanik wrote:Siiski mõned komeeditükid kukkusid Maale ja mitte ainult jalgpalli suurused, terve Pariis ju pühiti minema! Aga film on üks parimaid, mida olen näinud, täiega meeldib. Muidugi see eneseohverdus lõpus, aga seegi tekitas tunde. Kahjuks Kokkupõrget, kui seda viimati kuskil näidati, ei olnud aega vaadata.
Jep, väiksena tekkis pisar silma, kui See ...... ennast ohverdas.
- Ralf
- love <3
Vaadatav katastroofkomejant.
Esimene pool läks väga muhedalt. Arvestades, et maailma võib tabada mõne päeva pärast totaalne häving, ilma et ükski bakter ellu jääks, oli treenitav meeskond küll üleliia lõbusas tujus - kokkuvõttes, teistes analoogsetes katastroofikates võetakse olukorda palju tõsisemalt kui siin. Seetõttu sai kannatada osalt ka lõpp - minule oleks see palju kurvem tundunud, kui film otsast lõpuni tõsimeelne olnud oleks. Teisalt meeskonnaliikmed ning neid kehastavad näitlejad olid suurepärased, kõige enam loomulikult (mu eriline lemmik) Steve Buscemi. Lõpp oli emotsionaalne küll, ent see ei tee teda vähem popkornmeelelahutuseks kui ta tegelikult on.
PS. Algusstseen eesseisvast katastroofist ettekujutuse loomiseks ehk siis kümned majad ja autod meteoriidisajus plahvatamas, oli tõeliselt võimas.
6/10
PS. Algusstseen eesseisvast katastroofist ettekujutuse loomiseks ehk siis kümned majad ja autod meteoriidisajus plahvatamas, oli tõeliselt võimas.
6/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Vaadatav katastroofkomejant.
Fletchu wrote:Esimene pool läks väga muhedalt. Arvestades, et maailma võib tabada mõne päeva pärast totaalne häving, ilma et ükski bakter ellu jääks, oli treenitav meeskond küll üleliia lõbusas tujus - kokkuvõttes, teistes analoogsetes katastroofikates võetakse olukorda palju tõsisemalt kui siin.
See et nad lõbusas tujus olid ei tähenda alati et nad õnnelikud on, nad võisid ka naljaga oma tegelike tundeid varjata. Aga minu arust lisaski see filmile natuke vürtsi, mulle meelis see kohati.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?