Arminägu
Scarface (1983)
Aastal 1980 lubab Kuuba president Fidel Castro kuubalastel USAsse reisida, et külastada seal sugulasi. Väljareisijate hulgas on ka Tony Montana (Al Pacino), noor kurjategija, kes unistab võimust ja rahast Ameerikas. Esialgne töö taldrikupesijana vahetub peagi töökoha vastu gangster Frank (Robert Loggia) juures ja peagi on ta oma unistusteni jõudnud. Kuid selles äris on vaenlasi palju ja unistused pole kuulikindlad.
Loe täielikku tutvustust siit
Arminägu
Moderator: Meeskond
Thuomas wrote:suur kummardus sellele filmile...Pacino võimas sooloetendus pluss hea süzee ja korralik teostus annavad kokku ühe väga võimsa filmielamuse...ühe gangsteri lugu põhjakihist tippu ja ...
Ei oskagi nagu suurt midagi lisada. Al Pacino on tõesti vapustav selles filmis. Suurejooneline gangsterifilm. Filmil pikkust jagub, kuid igav ei tohiks mitte mingil juhul hakata.
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
-
tonymontana
- Teadmata kadunud

Re: Arminägu (1983)
Suurepärane Al Pacino! Kurvaks tegi see, et Tony oli nii üksik. Seda filmi vaadates mõtlesin Ristiisa triloogia peale ja sellele kui palju inimesi seal oli, ümbritsemas Don Corleonet. Aga vaatamata sellele superhea filmiga tegu. Mis mulle ei meeldinud siiski oli see restorani stseen, seda oli lihtsalt ebamugav vaadata. Tony muutus päris tüütuks lõpus. Ei suutnud ausalt öeldes ära oodata millal actioniks läheb. Paganama vägev kõmmutamine ikka. KABOOM!
9/10
9/10
Re: Arminägu
Nägin praegu, et see film kestis 2 tundi ja 50 minutit JA MA EI USU OMA SILMI. Polnud taibanud kordagi kestust checkida ja olin tõesõna veendunud, et maksimaalselt kahetunnine film. Mitte et pikkus kuigivõrd oluline oleks (peenisenali ‒ check), aga tõestab vast ikkagi, et tegemist läbinisti põneva ja kütkestava looga, mis vaatajat hetkekski haardest ei lase. Pacino on peaaegu sama imeline kui Michelle Pfeifferi keha (seksism ‒ check) ja cast on üleüldse fantastiline. Ainus element, mis mind häirima jäi, oli
Aga kõik muu ‒ müts maha, tõesti laitmatu film. Verd, narkot, põnevust ja kuumi kehi kogu raha eest.
9/10
Spoiler :
9/10