Ratastel Las Vegasesse
Moderator: Meeskond
Ratastel Las Vegasesse
Ratastel Las Vegasesse
Fear and Loathing in Las Vegas
Film on vändatud skandaalse kirjaniku Hunter S. Thompsoni romaani põhjal. Ajakirjanik Raoul Duke(Johnni Depp) saab ülessandeks kirjutada Las Vegases toimuvast mootorrataste kõrbe rallist. Kaasa sõidab tema samoalasest advokaat Dr.Gonzo(Benicio Del Toro). Kuid kogu avansiks saadud raha eest ostavad nad suures koguses erinevaid narkootikume ja rendivad kalli auto, ning hakkavad Las Vegases kogu oma kraami piirideta tarbima. Mõlemad peaosalised on kogu filmi vältel täielikult pilves ja suur võistluse kajastamisest ei tule muidugi midagi välja.
Terviklikku tutvustust loe siit.
Fear and Loathing in Las Vegas
Film on vändatud skandaalse kirjaniku Hunter S. Thompsoni romaani põhjal. Ajakirjanik Raoul Duke(Johnni Depp) saab ülessandeks kirjutada Las Vegases toimuvast mootorrataste kõrbe rallist. Kaasa sõidab tema samoalasest advokaat Dr.Gonzo(Benicio Del Toro). Kuid kogu avansiks saadud raha eest ostavad nad suures koguses erinevaid narkootikume ja rendivad kalli auto, ning hakkavad Las Vegases kogu oma kraami piirideta tarbima. Mõlemad peaosalised on kogu filmi vältel täielikult pilves ja suur võistluse kajastamisest ei tule muidugi midagi välja.
Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
- virsikukompott
- Batman alustab

Väga veider film...See on see narkots. Kui ajuvabaks see ikka teeb.
Tegelikult tahaksin uuesti näha, sest olen vaid korra näinud ja siis ei saanud eriti filmi vaatamisele keskenduda. Ausalt öeldes mulle eriti peale ei läinud. Point ei jõudnud kohale :roll: Kuigi seal oli palju minu jaoks naljakaid kohti. Väga vahvalt tuigerdasid terve filmi jooksul ja möllasid.
Tegelikult tahaksin uuesti näha, sest olen vaid korra näinud ja siis ei saanud eriti filmi vaatamisele keskenduda. Ausalt öeldes mulle eriti peale ei läinud. Point ei jõudnud kohale :roll: Kuigi seal oli palju minu jaoks naljakaid kohti. Väga vahvalt tuigerdasid terve filmi jooksul ja möllasid.
Raoul Duke: Look, there's two women fucking a polar bear!
Raoul Duke: [Beginning to narrate the "Jefferson Airplane" hallucination] There I was...
[Seeing the actual Hunter S. Thompson sitting in the scene]
Raoul Duke: Mother of God, there I am!
Dr. Gonzo: Let's give the boy a lift.
Raoul Duke: What? No. We can't stop here. This is bat country.
Klassika sealt filmist :wink:
Raoul Duke: [Beginning to narrate the "Jefferson Airplane" hallucination] There I was...
[Seeing the actual Hunter S. Thompson sitting in the scene]
Raoul Duke: Mother of God, there I am!
Dr. Gonzo: Let's give the boy a lift.
Raoul Duke: What? No. We can't stop here. This is bat country.
Klassika sealt filmist :wink:
Weirdo wrote:Väga veider film...See on see narkots. Kui ajuvabaks see ikka teeb.
Ausalt öeldes mulle eriti peale ei läinud. Point ei jõudnud kohale :roll:
Milenko wrote: ma arvan et nii mõnegi mehe peas toimus - wtf?!?
Teate mina arvan, et kui selle filmi sygavamat m6tet k2tte saada tahax, siis olex seda vaja kivis peaga vaadata :roll: . Kui ma samuti seda normaalses seisundis vaatasin, tundus see film kohati ikka v2ga jabur (eriti kus ta oma mingi krokodilli sarnase kostyyiga p6lvini vees oli :shock: ) Mitte et ma teil SOOVITAKSIN seda teha :lol: , kuid kui keegi JUHTUB seda tegema, siis v6ix muljetest r22kida
LadyBug wrote:See koht oli parem kui nad Kasiinosse minna tahtsid...aga neil läks kohe vääga kaua sinna minemisega aega...nende kõnnak ja kõne oli lihtsalt megakoom! :lol:
Kui sa mõtled seda kohta, kus nad lausa roomasid maas, siis oli see tõesti üks selle filmi kõige naljakamaid kohti. Sain jälle kõvasti naerda.