Misasja te ajate? :lol: Ta pole isegi Meeskonna kasutajagrupis ja ühel taustal on näha, kuidas administraator sõna all on tal valge taust. Kaidol näiteks sellist asja ei ole. :lol:
Fletchu wrote:Ma tõsiselt loodan, et V puhul on tegu avatariga, sest see ei ole lihtsalt võimalik, et foorumis nii sallimatu inimene administratsiooniga liitub. : S
ärge muretsege jah :wink: ..mul oli idee panna selline asi nalja pärast,osaliselt,et näha inimeste reaktsiooni,pealegi jh,see musta taustavärk reedab ka. :wink:
Tegelikult paluksin sul selle maha võtta. See tekitab segadust. Pole vaja teada anda asju, mis tegelikult pole tõsi.
On's tõesti vaja absoluutselt *kõik* reeglitesse kirja panna? Mõned asjad on nii elementaarsed, et neid võiks taibata igaüks kel veidigi loogilist mõtlemist ning kaasasündinud viisakustunnet on. Sinupoolne käitumine on võrdväärne sellega kui ma paluksin end Kaidol "V"ks ümber nimetada ja kopeeriksin sinu signa oma signatuurilahtrisse. See ju kah "pole otseselt reeglitevastane", ometi kahtleksin kas sa sellisest lükkest vaimustuses oleksid...
Khmmm... ka siis mitte kui ma ainult sõimamise ning läbustamisega tegeleksin ning seeläbi *sinu* bännimise saavutaks? Mina saaks CyRiks tagasi aga sind enam poleks ;)
V wrote:sinu postituste järgi saab väga ilusti teada,et sina pole mina,nii,et kasutajanimest ei piisa. kuid nagu ma ütlesin,mul pole midagi selle vastu absoluutselt. poleks,siis poleks.Ega maakera selle pärast keerlemast ei peatu.