Täiuslik torm

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Täiuslik torm

Post by Robert »

Täiuslik torm
The Perfect Storm

1991. aasta Oktoobris tekkib Atlandi ookeanil tohutu raju, mille kätte jääb kalastuspaat Andrea Gail. Nad saavad saagi küll kätte, kuid torm ei jää tulemata. Ootamatult tekkib meeskonnal kaks probleemi: nad jäävad tormi kätte ja lõpuks läheb katki ka nende külmutusseade. Nüüd jääb neil valida, kas nad jäävad paigale ja kaotavad oma saagi või nad lähevad läbi sajandi tormi koju.

Täielikku tutvustust loe siit.
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Post by Peata Ratsanik »

Vaatasin. Päris hea film oli. Mõned üsnagi huvitavad seigad olid ka enne tormi saabumist ning see torm oli tõesti vägev. Võimsad lained, efektid olid tõesti head. Ja George Clooney tõesti oli hea kapteni rollis.
Spoiler :
Lõpp ei olnud ka n.ö. ameerikalik, kus sümpaatsed tegelaskujud on võidutsevad. Kogu laeva meeskond sai ju surma.
Noh, igatahes, kes näinud pole, sel soovitan minna lähimasse videolaenutusse ning laenutada film "The Perfect Storm."
athen
Batman alustab
Batman alustab

Post by athen »

Mulle ka suht-koht meeldis. Selline nats hallist massist erinev ikka. Tormid olid võimsalt kujutatud. Aga algus venis pikale minu arust. Mõnes kohas vajus ära. Aga muidu täitsa kobe :)
siimukas
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by siimukas »

väga lahe film oli aga natukene ebareaalne nagu filmid ongi see on ju naljakas kui laev läheb juba ümber aga siis tuleb tagas :D pinnale
van damme ruulib täiega

mees sa ei tea kui kiiresti ma lÃļÃļn
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

Tormi stseenid olid head ning eriefektid, kuid film ise väga hea polnud.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

sa peata ratsanik oled küll äge, jutustad kogu filmi ette, ja siis soovitad vaatama minna, aga hea film oli küll, mark ahlberg, üks lemmiknäitlejatest, mängis ka hästi
ImageImageImage
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Kui seda lapsepõlves kinos käisin vaatamas, siis jäi ikka väga sügav mulje. Nüüd aga vaatasin uuesti ja ka kriitilisema pilguga. Mulle see kalameeste idee ja filmi sisu väga meeldib, aga ma oleks külmalt lõikanud välja need mõttetud sisuliinid ilmajaamast, päästekopteritest ja purjekast. Väheke rohkem ekraani kalameestele ja võib-olla rohkem inimlikkust ja vähem hollywoodi, siis oleks juustufaktor tunduvalt langenud ja isegi võib-olla saanud hea Oscar-baiti. Sel juhul oleks pidanud olema muidugi teine lavastaja, kes teab tegelastest vähe rohkem kui effektidest. Aga filmi pealkiri viitab ka juba sellele, et kajastatakse täiuslikku tormi, mitte ühe kalapaadi saatust.
Sellest hoolimata väga kõva guy-flick.
silx
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by silx »

Väga hea film oli.Väga meeldis Clooney roll.

7,5/10
Are You Watching Closely?
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Väga hea film, head eriefektid ja värki. Mäletan kui esimest korda vaatasin seda filmi, siis küll ei tundunud normaalne film olevat, nüüd vaatasin telekast täielikult algusest lõpuni ära ja tundub et mu arvamus on väga palju muutunud, ei tea küll miks :irw: .

8/10
Post Reply