Ichabod Crane (Johnny Depp) on New Yorgi konstaabel, kes saadetakse lahendama mõrvade seeriat Sleepy Hollow'sse, kus inimesed räägivad, et metsas liigub ringi peata ratsanik, kes raiub inimestel päid maha. Kuid Ichabod ei taha seda uskuda ja püüab tõestada loogilise seletuse olemasolu.
Mõtetu on ainult paar kohta, kuid siiski üks lemmikuid, mingi 3 korda nähtud juba. Mõtetu, et kanal 2 seda uuesti näitab... Ja kas see pealkiri ei peaks olema mitte Legend peata ratsanikust.. See oli ju ka raamatu pealkiri...
tegelt on raamatu pealkiri suht mööda tõlgitud. sleepy hollow peaks põmst. olema ka eesti keeles, sest see oli linna nimi. headless horseman on peata ratsanik.
aga film on tore, depp ja walken + burton on priima.
Ãks kõige huvitavamatest filmidest minu jaoks. Mäletan, kuidas lausa jooksime koju vaatame seda uusaastal.
Humoorikas ja õudust on ka ikka. Peata ratsaniku viilitud hambad ja naeratus olid väga stiilsed. See tume muinasjutuline miljöö on imeline lihtsalt. Ma kaifin selliseid asju
Vaadatav. Ricci mõjus kuidagi väga võõralt seega olin poolt filmist kahevahel kas see on ikka tema või lihtsalt mõni talle sarnanev näitlejatar. Muidu stoori oli normaalne, Depp tegelaskuju oli parajalt lahe, "mälestamise" stseenid olid väga head ning Walken oma teravakslihvitud hammastega oli kah tõsine tegija. Ãldiselt... jah, "vaadatav". Midagi jäis tas siiski puudu, aga mis täpsetl seda ei oska öelda. 5/10
Peaorkester on meeldiv: Depp, Ricci ja Walken. Kõik mängisid hästi. Süžees oli mõnusaid keerdkäike ning film oli visuaalselt huvitav vaadata. Lahkamise-stseen oli kohe eriti lõbus, verd pritsis kui mõnes B-splatteris. Kuigi tegu on Burtoni halvemikuga, ei saa "Sleepy Hollow" ka täielikult maha kanda.