ma arvan et ta on vist nüüd mu lemmiknäitleja peale seda kui ma käisin kariibi mere piraatide teist osa vaatamas :D tegelikult meeldis ta mulle juba enne ka... aga see roll oli kõige parem.
ma nõustun mõnede eelnevate kommentaaridega: ka mina ei kujuta seda filmi ette kellegi teisega peaosas.
See esimene video oli nii armas, ta ikka on nii lahe. Muidugi see oli tema parim interviu kui lapsed seda teevad. "Ah! But! There's always that but!" :lol: Tema naer on ka äge!
Teine video oli ka huvitav. Ma vaatan et talle ikka meeldivad need peeru naljad
Väga mitmekülgne näitleja. Minu arust oli ta kõige parem Kariibi mere piraatide filmis, mille kolmandat osa ma ei jõua ära oodata Aga hea on see, et nägin teist osa ja ootan huviga, millal see müüki tuleb
Ehh! Ei üllatu, et Johnny midagi sellist ütleb. Aga see pole nii. Näiteks Marlon Brando, Robert Redford, Al Pacino jne. kas nemad pole vanemana rolle saanud? Isegi et rohkem. Deppist küll keegi ära ei ütleks, ükskõik kui vana ta ka poleks.
Kas just madalale...tagasihoidlik nagu ta on, ei imesta ma ikkagi, et nii ütles. (kui üldse ütles muidugi, see on ju kõigest artikkel...) Mulle jäi pigem mulje, et tema meelest vanu kõbisid ei vaadata nii vaimustunult ja neid ei taheta.