V nagu veritasu
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Oh my God, aga see, et Sin City tehti koomiksi põhjal ja väga sarnaselt, ei tähenda ju seda, et koomiksi olemasolu puudumisel mõni tormikas režissöör täpselt analoogset või isegi identset filmi tulevikus ei teeks?
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- lostinthemist
- Ristiisa

Viimase aja üks parimaid filme. Dialoogid on ülihead ning sellesarnaseid keerulisi lauseid ja fraase ma pole kuulnud mitte üheski teises filmis. Hugo Weaving'i hääl oli ülimalt mõnus ning sümpaatne. Natalie Portman'i oli kuidagi imelik vaadata, teistsugune, kiilakas peaga. Viimne võitlus oli ülikõva, suu ammuli vahtisin seda. Uskumatud eriefektid ning verejoad olid mõnusad.
8/10
Ma vaatan varsti selle ilmselt teist korda ka ära, ülihea film on.
8/10
Ma vaatan varsti selle ilmselt teist korda ka ära, ülihea film on.
Oehh, sellise filmi kirjeldamiseks on raske sõnu leida. Esmalt tooks esile Hugo Weawingu suurepärased tsiteerimised ja loomulikult ülihea näitlejatöö. Seejärel tooks veel esile selle, et see maailm meenutas natuke maailma filmist "Equilibrium". "Equilibriumit meenutas see stseen, kus V lõpus üksi võitles nende pahade vastu, see oli Christian Bale'iga nagu üks-ühele. Eriti hea oli siis see lõpustseen hea ja paha vahel. Kantsler meenutas Adolfit tõepoolest, kuid seda ainult lõpupoole. Natalie Portman mängis samuti suurepäraselt. Meeldis veel see, et see oli draama, mitte nagu kuskil Batmanis, kus Batman pühib lõpus tolmu oma kuuelt ja kõnnib minema Batmani tunnusmeloodia saatel. Ühesõnaga suurepärane linateos ja sellist filmi hindaks kohe...
10/10
10/10

Kas keegi on kaheplaadise eriväljaande ostnud?
http://www.filmipood.ee/17372/
Poes hakkas silma, et koomiks oli kaasas. Tasub ostmist vist.
http://www.filmipood.ee/17372/
Poes hakkas silma, et koomiks oli kaasas. Tasub ostmist vist.
Loomulikult ma ei mõista, kui sa tahad sellist meitriteost vaadata ainult mingi suvalise sopanäitleja pärast. Jah, ta mängis küll hästi, aga ilma temata oleks see film sama hea olnud. Tema ei teinud küll midagi, et see film hea oli. Hoopis muusika, ajalooline taust, Hugo Weaving, script..... on need põhjused miks see film hea oli, nii, et OEH jah...

Nii hea? Minu arvates sai ta oma osat2itmisega piisavalt h2sti hakkama, et pidada v2idet "ta ei teinud midagi, et film hea oleks" liialduseks. Olles lugenud/vaadanud tema intervjuusid, ei ole Portman kindlasti selline naisterahvas, kes oma filmidesse t2ie t6sidusega ei suhtuks ja ei teeks k6ike, et tema karakter oleks v6imalikult usutav ja film v6imalikult hea.
Aga mis ma siin ikka pikalt p6hjendan, sinu arvamus j22b sinu arvamuseks
Aga mis ma siin ikka pikalt p6hjendan, sinu arvamus j22b sinu arvamuseks
Legalize IT!