Meedium
Medium
Kriminaaldraama äärelinnast pärit kolme lapse emast Allison Duboist (Patricia Arquette), kes kasutab Phoenixi ringkonnaprokuratuuris töötades oma sensitiivivõimeid, et lahendada kõige keerulisemaid kuritegusid. Tal on eriline võime näha ja kuulda surnud inimesi. Vihjeid kadunud inimeste kohta näeb ta tihti unes ja kui ta kedagi puudutab, avaneb tema ees inimese hing...
Täielikku tutvustust loe siit.
Meedium
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Sarjale tuleb juba seepärast au anda, et minu kui horrorisemu püksid võib ta vahel märjaks teha (ma ei saagi aru, kuidas selline sari mind üldse hirmutada võiks, aga seda ta teeb). Eriti too koht ühest osast, kus Allison pimedas üles ärkab ja kuuleb lapsehäälega kedagi "Mommy! Mommy!" hüüdmas.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Karoliina23
- Batman alustab

Ma armastan seda sarja! Näitlejatöö on super! Ma võtaks Härra Dubois' kohe endale, kui keegi annaks
.No nii tolerantset meest annab otsida
,
kui iga öö mingite surnud inimeste pärast üles aetakse, siis ma oleks vist juba ammu kodust ära jooksnud ...
Üks ülihuvitav sari, mis kohe naelutab ekraani külge ... Kahju lihtsalt, et nad seda nii nõmedal ajal näitavad (esmaspäeval peale õhtust mängufilmi vms). Selle pärast on jäänudki paljud osad nägemata.
kui iga öö mingite surnud inimeste pärast üles aetakse, siis ma oleks vist juba ammu kodust ära jooksnud ...
Üks ülihuvitav sari, mis kohe naelutab ekraani külge ... Kahju lihtsalt, et nad seda nii nõmedal ajal näitavad (esmaspäeval peale õhtust mängufilmi vms). Selle pärast on jäänudki paljud osad nägemata.