Lõpetamata elu
Moderator: Meeskond
Lõpetamata elu
Lõpetamata elu
An Unfinished Life
Kunagine edukas talumees Einar Gilkyson (Robert Redford) kaotas kogu oma vara joomisprobleemide tõttu. Ta elab vagunelamus koos kauaaegse sõbraga (Morgan Freeman), kes pole siiani täielikult taastunud aastate tagusest karurünnakust. Einaril oli kunagi ka poeg, kuid kes hukkus autoõnnetuses. Surmasõidul autot juhtinud poja rasedale naisele, Jean-ile (Jennifer Lopez), ei ole Einar suutnud siiani andestada. Seetõttu pole Einar kunagi ka enda ainsat lapselast näinud.
11 aastat hiljem tuleb Jean äia juurde vanu haavu ravima ...
Täielikku tutvustust loe siit.
An Unfinished Life
Kunagine edukas talumees Einar Gilkyson (Robert Redford) kaotas kogu oma vara joomisprobleemide tõttu. Ta elab vagunelamus koos kauaaegse sõbraga (Morgan Freeman), kes pole siiani täielikult taastunud aastate tagusest karurünnakust. Einaril oli kunagi ka poeg, kuid kes hukkus autoõnnetuses. Surmasõidul autot juhtinud poja rasedale naisele, Jean-ile (Jennifer Lopez), ei ole Einar suutnud siiani andestada. Seetõttu pole Einar kunagi ka enda ainsat lapselast näinud.
11 aastat hiljem tuleb Jean äia juurde vanu haavu ravima ...
Täielikku tutvustust loe siit.
täica ok film oli jah...
alguses ei tahtnud seda filmi vaadata just selle jennifer lopez`i pärast...kuna ta on niii kuradima s*tt näitleja (minu jaoks). ja ega ta siin ka eriti ei üllatanud mind... mõnes kohas jättis oma sosistava häälega nii fake mulje et mine või oksendama.
alguses ei tahtnud seda filmi vaadata just selle jennifer lopez`i pärast...kuna ta on niii kuradima s*tt näitleja (minu jaoks). ja ega ta siin ka eriti ei üllatanud mind... mõnes kohas jättis oma sosistava häälega nii fake mulje et mine või oksendama.
"No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore I am no beast."
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Väga hea film, midagi sellist nagu ma ootasin. Väga maalähedane ja näidatakse ilusaid loodusmaaastikke. Lugu on lihtne, kuid minevikku puudutavad sündmused tuuakse välja ükshaaval, mis muudab loo ekraanil keerulisemaks. Näitlejad teevad head rollid, isegi J-Lo ei ole nii kohutav minu meelest, eriti meeldis mulle Morgan Freemani tegelaskuju.
8/10!
8/10!