Fletchu wrote:Forza profiili on keegi sisse häkkinud ja talle huvitava avatari pannud, nagu näha. : O Kui ta just ise seda ei pannud, milles ma kahtlen.
No täpselt seda ma ju räägingi, Robert hakkab mingi lambist möllama ja saadab hoiatuse. Kui Fletchul juhtus jama, on siis nii raske uskuda, et mul ei juhtunud...
Aga sa sellist võimalust tead, et igaüks võib nüüd pohhuilt ropendada ja kui mode küsib, miks ropendad siis tema vastab: Mina ei ropendanud, keegi häkkis sisse. Niiet ei tea kunagi, kes valetab ja kes mitte. Kuigi jah, ma ei usu et sa fallose endale avatariks panid.
Priit wrote:Aga sa sellist võimalust tead, et igaüks võib nüüd pohhuilt ropendada ja kui mode küsib, miks ropendad siis tema vastab: Mina ei ropendanud, keegi häkkis sisse. Niiet ei tea kunagi, kes valetab ja kes mitte. Kuigi jah, ma ei usu et sa fallose endale avatariks panid.
Pealegi ma olen niigi kolm kokku juba 4 hoiatust saanud, ma küll loodan, et Robert eemaldab selle viimase+veel ajutine bänn, miks ma peaksin lihtsalt mingi hiigelavatari panema, ma küll ise ei ole seda näinudki veel, kuna polnud selle ajavahemiku jooksul onlines...
Sai natuke asja uuritud. Nimelt on teada, kust antud isik meie foorumile ligi saab. Asjaga tegeletaske esimsel võimalusel kui meie webmaster suvepuhkuselt tagasi on. Praegu kaasame asjasse politsei (esmaspäev pöördun prokuratuuri poole) , kes alustab loodetavasti juurdlust (KarS §-s 203, 206 ) ning ilmselt saadakse kahjutekitaja kätte, ning too saab enda karistuse.
Last edited by Kaido on 22. July 2006, 19:57, edited 1 time in total.