Keeleoskus
Moderator: Meeskond
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Keeleoskus
Oskan eesti ja inglise keelt valdavalt hästi, vene keelt natuke(väga raske keel minu jaoks) ja prantsuse keelt ka ikka nii, et saaks hädapärast Prantsusmaal kohaliku keelega hakkama.
Eesti keel on emakeel.
Inglise keel on 7/7 tase.
Saksa keel on ka räägitav, aga noh suht algaja tasemel veel.
Vene keelt on saanud koolis tuupida ikka hea hulga aastaid aga on nagu on temaga.
Soome keel on C-keeleks praegu.
Prantsuse keeles on praegu ainult hädavajalikud fraasid teada, aga seda on plaan ülikoolis vabaainena õppima hakata.
Inglise keel on 7/7 tase.
Saksa keel on ka räägitav, aga noh suht algaja tasemel veel.
Vene keelt on saanud koolis tuupida ikka hea hulga aastaid aga on nagu on temaga.
Soome keel on C-keeleks praegu.
Prantsuse keeles on praegu ainult hädavajalikud fraasid teada, aga seda on plaan ülikoolis vabaainena õppima hakata.
- uussaabas0
- Raevunud härg

väga hästi oskan eesti ja inglise keelt. vene keelt kaa hästi natukene, kuigi ma õpin seda juba kolmandat aastat ja peaksin oskama juba suhelda, sest inglisekeel sai väga kiiresti selgeks, aga see nagu liigakeerulin minujaoks vist ja nagu niivähe oskan. aga tegelikult on mul sellin õpetaja kaa, kes meid mitte ei õpeta vaid laseb pilte joonistada ja siis käsib sinna nende sõnade tähendused alla kijrutada. 
Kolme. Eesti keelt ikka heal tasemel. Vene keelt...Irv, see, mis me koolis õpime. 5 aasta tase, põhimõtteliselt oskame "tere" öelda. Minu vene keele hääldust naeravad mu vanemad alati.
Inglise keeles olen vist klassis üks parimaid. Aga jällegi on see kooli tase, mis võiks minu meelest olla tunduvalt kõrgem. Üritan omal käel mõningaid artikleid või asju vahel "läbi pureda". Tahaks inglise keelt osata peaaegu sama hästi, kui need, kel on see emakeel. Väga palju on veel sõnavara arendada. Hääldus on ka...Plaanin muidu võib-olla inglise filoloogiat õppima minna. Üks valikuvõimalustest.
Varem olin hull gaeli keele fanaatik (Enya, Iirimaa jne.), aga praegu on mu suureks lemmikuks prantsuse keel. Olgugi, et ma mitte muhvigi aru ei saa sellest, alati kaifin. Tõesti tahaks seda kunagi õppida.
Inglise keeles olen vist klassis üks parimaid. Aga jällegi on see kooli tase, mis võiks minu meelest olla tunduvalt kõrgem. Üritan omal käel mõningaid artikleid või asju vahel "läbi pureda". Tahaks inglise keelt osata peaaegu sama hästi, kui need, kel on see emakeel. Väga palju on veel sõnavara arendada. Hääldus on ka...Plaanin muidu võib-olla inglise filoloogiat õppima minna. Üks valikuvõimalustest.
Varem olin hull gaeli keele fanaatik (Enya, Iirimaa jne.), aga praegu on mu suureks lemmikuks prantsuse keel. Olgugi, et ma mitte muhvigi aru ei saa sellest, alati kaifin. Tõesti tahaks seda kunagi õppida.
Last edited by Weirdo on 12. January 2007, 20:31, edited 1 time in total.
Eesti keel, inglise keel ja vene keel natukene. Inglise keeles olen ka klassis parim, eks see Cartoon Network tegi omal ajal hea töö
. Kindlasti lähen veel täiendusõpingule vms, inglise keelest sõltub mu karjäär ;). Ja arvatavasti kunagi ka õpin hispaania keele selgeks, või siis jaapani. Eks näis, elu alles algab minu jaoks...
There was a HOLE here. It's gone now.
- Ralf
- love <3
Tänu väga kehvale õpetajale oskan vene keelt lausa halvemini kui saksa keelt, mida olen vaid aasta õppinud. Saksa keele põhi on omandatud ja aastate jooksul loodan seda veel täiendada. Alguses tahtsin prantsuse keelt õppida, aga kuna saksa-prantsuse olid valikained, oli pr.k kohad täis ja olin sunnitud saksa keele valima. Õnneks osutus prantsuse raskemaks, kui saksa keel, mille õppimisel peamiselt midagi tegema ei pidanud.
Lisaks sellele ka inglise keel.
Lisaks sellele ka inglise keel.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora