Aasta üllataja 2018
Re: Aasta üllataja 2018
Oli teada, et Lord/Milleri produtseeritud Spidey tuleb kindlasti tore.
Kindel üllataja oli selle aasta parim Venom ehk Upgrade. Kuigi võiks vaielda, et Upgrade'i tehnoloogia meenutab rohkem Blue Beetlet DC koomiksitest. *sätib prille*
Kindel üllataja oli selle aasta parim Venom ehk Upgrade. Kuigi võiks vaielda, et Upgrade'i tehnoloogia meenutab rohkem Blue Beetlet DC koomiksitest. *sätib prille*
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Võtsin ka Spiderverse, kuigi "selle aasta parim Venom ehk Upgrade" on tõesti kohe selle kandadel. Ma lihtsalt ei ole koomiksimaailmaga nii tuttav, et oleks osanud oodata, et see Spiderman nii äge on.
Üllatasid nii Aquaman, Spider-Verse, Jurassic World kui ka Ready Player One. Aga kuna esimest kahte juba nomineerisin ühes eelnevas kategoorias, siis siia kategooriasse nomineerisin 2 viimast.
Hääl läks Spideyle kuna sellest ei osanud ma üldse midagi oodata. Seda suurem oli üllatus.
Hääl läks Spideyle kuna sellest ei osanud ma üldse midagi oodata. Seda suurem oli üllatus.