Mitu nätsupadjakest korraga närid?
Moderator: Meeskond
Mitu nätsupadjakest korraga närid?
1 on õige vastus, aga huvitav, kui paljud on läinud reklaamide ohvriks, kus nad toppisid alati 2 tk. korraga suhu. Või on keegi üldse rebel ja alla 3 ei näri?
Re: Mitu nätsupadjakest korraga närid?
Soprano wrote:1 on õige vastus
naljakas, pole varem näinud kedagi number 2 niimoodi kirjutamas

Nätsupadjakeste optimaalne arv on tegelikult üks vähesed teemasid, mille osas mul selget vaadet kujunenud pole. Tavaliselt pigem üks korraga, aga kui on maitsev näts, siis miks mitte ka terve pakk (olgugi et see viimane variant jääb pigem majanduslanguse-eelsesse aega). Üldiselt ma nätsu väga ei armasta, sest a) see tekitab instantse tühjakõhutunde (vb see on psühholoogiline, sest tean, et need toiduvarud, mis mul hammaste vahele kogutud olid, kaovad peagi) ja b) see ajab üpris tihti pea valutama (mis võib olla tegelikult punkti a) tagajärg).
Nii et eelistusjärjekord oleks selline:
1) Ei näri nätsu!
2) 1
3) 3+
4) 2 - kõige mõttetum variant
Nii et eelistusjärjekord oleks selline:
1) Ei näri nätsu!
2) 1
3) 3+
4) 2 - kõige mõttetum variant
Üks, kuigi hiljuti avastasin, et Tic Tac on samaks otstarbeks palju mõistlikum kui näts - mõnus väike karp, ei pea närima ega pärast ära viskama. 
- Ralf
- love <3
Eelistan lehekesi padjakestele (ja siis ühest piisab), aga padjakesi tavaliselt kaks korraga.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ei näri nätsu!
Kunagi kui sai nätsu näritud, siis ikka 1 korraga. Kuigi mõni üksik kord sai ka proovitud teist varianti ja just reklaami tõttu.
Kunagi kui sai nätsu näritud, siis ikka 1 korraga. Kuigi mõni üksik kord sai ka proovitud teist varianti ja just reklaami tõttu.
Viimasel paaril aastal pole ma nätsu närinud. Hingeõhu värskendamiseks kasutan klaasikest vett. Kui ma aga turvatöötaja veel olin, närisin kogu aeg, kuigi ülemus kaagutas minuga seepärast koguaeg. Andis jõudu elada nüri tööpäev üle, peletades ka söögiisu ja und. Enamasti närisin korraga ühte, kuid kui vahelduseks olin ostnud mõnd magusamat puuviljanätsu, siis läks küll kaks kuni kolm korraga käiku.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Reeglina üks korraga, milleks raisata?
Oleneb n-ö margist ka, kui neid puuvilja vms maitsega närida, siis läheb maitse nii kiiresti ära, et pigem võtta mitu korraga või järjest.
Oleneb n-ö margist ka, kui neid puuvilja vms maitsega närida, siis läheb maitse nii kiiresti ära, et pigem võtta mitu korraga või järjest.
uLtImAtEcRiTiC wrote:Oleneb n-ö margist ka, kui neid puuvilja vms maitsega närida, siis läheb maitse nii kiiresti ära, et pigem võtta mitu korraga või järjest.
See on hea point @ järjest. Olen vist nii teinud mõned korrad just puuvilja omaga.
Olin täna Riias just einetamise lõpetanud, panin ühe padjakese suhu - mõtlesin "when in Riga" ja panin teise ka.