Rumal nali Tallinna lennujaamas
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Re: Rumal nali Tallinna lennujaamas
Kindlasti ei oleks pidanud seda ignoreerima, aga samas polnud mõtet ka NII tõsiselt võtta.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Rahatrahv on räige overkill, tüüp võiks kohtusse minna sellega. Pole ühelgi juhul pommiähvarduse mõõtu viga.
Rumal nali on rumal. Jälgides maailmas toimuvaid sündmusi, siis tuligi sellist lolli nalja tõsiselt võtta. Ehk mõtleb kui järgmine kord sellist nalja tahab teha.
CM-Girl wrote:Rumal nali on rumal. Jälgides maailmas toimuvaid sündmusi, siis tuligi sellist lolli nalja tõsiselt võtta. Ehk mõtleb kui järgmine kord sellist nalja tahab teha.
Just. Ja seoses sellega, et "see oli nii obv nali ju" - lennujaama töötaja pole (ilmselt) selle inimese isiklik sõber. Ei tunne tema huumorimeelt ja ei peagi tundma. Mitte keegi ei taha võtta riski ja sellisest asjast mitte teada anda, sest on the off chance, et midagi juhtub, on üsna narr pärast öelda, et "kek, me arvasime, et ta tegi nalja, paganas".

- Ralf
- love <3
Mu arust küsimus on selles, kas õige oli politsei kutsuda ja naljategijale trahv väänata.
Selle kommentaari peale pagasi kontrollimine on igati mõistetav.
Selle kommentaari peale pagasi kontrollimine on igati mõistetav.
Ralf wrote:Mu arust küsimus on selles, kas õige oli politsei kutsuda ja naljategijale trahv väänata.
PPA on lennujaamas alaliselt kohal btw

- Ralf
- love <3
Meenutab natuke seda olukorda, kus ma olin põgusalt kirjavahetuses võõra poisiga, kes kuskilt mu numbri saanud oli, ja tema ema võttis sõnumeid nähes politseiga ühendust. Et äkki olen pedofiil. Maailmas on lihtsalt nii palju õudust, et olemegi harjunud kõige hullemat eeldama.
Ei no, nali oli tõesti liiga vales-kohas-valel-ajal, aga rahatrahv on küll liialdus.
Samahästi võiksin ma oma vennalt küsida, kas sa eile ikka pesus käisid? Ja siis tuleb mu ema ja viib hoopis mind pessu...
Politsei kohale tulek on OK, pagasi otsimine on OK, naljategijale jaoskonnas rihma anda oleks OK, aga trahv on küll NOK.
Samahästi võiksin ma oma vennalt küsida, kas sa eile ikka pesus käisid? Ja siis tuleb mu ema ja viib hoopis mind pessu...
Politsei kohale tulek on OK, pagasi otsimine on OK, naljategijale jaoskonnas rihma anda oleks OK, aga trahv on küll NOK.
Kas tuleb ka kolmas kord?
Wtf
Kas seekord on probleem siis selles, et tal tegelikult miinikujulist eset kohvris ei olnud? Sest kui tüüp oleks pidanud silmas nt šampoonipudelit, siis oleks ta lihtsalt tõtt rääkinud ja selle eest rahaliselt karistada on täielik absurd.
Võiks oma turvalävendit vähemalt nii palju muuta, et granaadikujuliste sidrunite transportijale trahvi ei tehtaks (isegi juhul, kui transportija mainib, et need on granaadikujulised). Ei ole norm see paranoia.
64aastane mees ütles check-in'i töötaja kuuldes, et tal on pagasis miinikujuline ese.
Kas seekord on probleem siis selles, et tal tegelikult miinikujulist eset kohvris ei olnud? Sest kui tüüp oleks pidanud silmas nt šampoonipudelit, siis oleks ta lihtsalt tõtt rääkinud ja selle eest rahaliselt karistada on täielik absurd.
Võiks oma turvalävendit vähemalt nii palju muuta, et granaadikujuliste sidrunite transportijale trahvi ei tehtaks (isegi juhul, kui transportija mainib, et need on granaadikujulised). Ei ole norm see paranoia.