Metsamajake
Moderator: Meeskond
Re: Metsamajake
Irw, ma ei saa ka aru kuidas nagu seda saab filmile ette heita. Selle "horror ABC" üle ju filmitegijad nalja viskasidki.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

njah..räägitakse, et on hull game changer ja teerajaja aga ma hetkel ei näe, et selliseid filme saaks nüüd niiväga tihti ja järjest teha.
suurepärane kompott, mis ilmselgelt ei võta end tõsiselt ning viskab nii enda kui ka kõigi teiste nö. tavaõudukate üle nalja. Samal ajal aga räägitakse päris huvitav lugu. Tunnistan ausalt, et kui üks koht välja arvata (mis võibolla ka pidigi olema obvious) siis eriliselt ei näinud sündmusi ette.
need "polnud ju õudne/originaalne" jms. komentaarijad on minu meelest lihtsalt sellest punktist mööda osanud vaadata, mida režissöörid on üritanud ehitada. Võibolla vaatasin minagi aga seda punkti meeles pidades, mis ma enda jaoks leidsin, on see film väga hea ja meeldiv.
suurepärane kompott, mis ilmselgelt ei võta end tõsiselt ning viskab nii enda kui ka kõigi teiste nö. tavaõudukate üle nalja. Samal ajal aga räägitakse päris huvitav lugu. Tunnistan ausalt, et kui üks koht välja arvata (mis võibolla ka pidigi olema obvious) siis eriliselt ei näinud sündmusi ette.
need "polnud ju õudne/originaalne" jms. komentaarijad on minu meelest lihtsalt sellest punktist mööda osanud vaadata, mida režissöörid on üritanud ehitada. Võibolla vaatasin minagi aga seda punkti meeles pidades, mis ma enda jaoks leidsin, on see film väga hea ja meeldiv.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

P2ppin wrote:Irw, ma ei saa ka aru kuidas nagu seda saab filmile ette heita. Selle "horror ABC" üle ju filmitegijad nalja viskasidki.
Sinu jaoks oli naljakas, minu jaoks mitte.
Nalja-õudus mida viimati nägin oli näiteks Hübriid(Splice)[7/10]
Aga jah, maitsed erinevad, lahkun teemast.
RockabillySarin
60000
60000
Arvatavasti on asi selles, et on mingil perioodil sedalaadi filmi liiga palju ette sattunud. Lihtsalt, see ei mõjunud nii, et pakkunuks mingit elamuse moodi asja. Siinkohal jääb mulle mõistetamatuks nt IMDb kõrge (7.7) hinne. Mingi mõte filmi sisulise idee osas jäi katki. Jah, arusaadav, et tegu on metsamajahorroriga, kuid see nüüd minu meelest teistest omalaadsetest väga ei erinenud. Või siiski. N-ö "teine" pool filmi tegelastest jättis natuke vale mulje. Avengeride writerilt Whedonilt ma samas väga palju ei ootagi. Minu jaoks küllaltki regulaarses "keeles" ehitatud filmid mõlemad.
Mõned kohad annavad täägide sekka lisaks horror-thrillerile ka komöödia. See seletaks nii mõndagi. Paraku läks story lihtsalt tobedaks.
Hinne 3/10
Mõned kohad annavad täägide sekka lisaks horror-thrillerile ka komöödia. See seletaks nii mõndagi. Paraku läks story lihtsalt tobedaks.
Hinne 3/10
Asja võlu peitubki selles, et film ei võta end üdini tõsiselt.. kogu stsenaarium pakatab totratest klišeedest. That's the sparkle.
Mina olen siis üks neist, kes sai väga hästi aru, mida filmitegijad teha tahtsid, kuid kellele pakutud kompott lihtsalt kuidagi peale ei läinud. Teile teadmiseks, et üks mu lemmikfilme on Scream, mis on samamoodi horror-satiir ja teeb kõvasti nalja slasher-žanri klišeede üle. Aga see siin jäi kahjuks igas mõttes nõrgaks soorituseks.
4/10
4/10
No mina ei jaga vist enam ära, millal tehakse klišeed või millal peaks asi "päris" olema. Ses osas jäi teostus tõsiselt nadiks ja rikkuski ehk üldpildi ära.
Ei ole kunagi osanud meta-teoseid analüüsida ning kirjakeelega teistele lugejatele selgeks teha. Mina sain enda arvates väga hästi aru, mida öelda tahti ja jäin selle kriitikaga rahule. Lisaks kõigele oli lõbus vaatamine ja visuaalne komm. Väga tark film. Uus vaatus, fuck yes.
8.
Spoiler :
8.

- LiveForThis
- Ristiisa

Filmi viimane andmine oli täpselt see, mida kogu aeg ootasin. Ilma selleta poleks Goddardi ja Whedoni taotlused üldse mitte nii teravana rakendunud. Vahetult enne seda tabasin end mõttelt, et kas ainult ühed mõrtsukalikud antagonistid peategelaskonna vastas siis figureerivadki, aga enne kui nad jõudsid tüdimuse märke näidata, saabus viimane andmine, mis oli minu jaoks täielik Heath Ledger`s Joker laugh all the way. Vaatasin viimase vaatuse esimest jõhkrat stseeni isegi mitu korda järjest. Ei saanud lihtsalt naeru pidama.
Whedon ja Goddard läksidki lõpuni välja. Kogu film on vägagi peen töö, mis kõnetabki nii vanemaid kui ka nooremaid õudusfännide põlvkondi. Mõju on küll paraku erinev, aga samas filmis vastu kajav mitmetasandiline kommentaar tänapäeva kommertsõuduse tootmisest ja toodangut kiruva, aga seda siiski alati nautiva verejanulise, kuid küllaltki rumalavõitu publiku pihta on niivõrd peenelt teravaks ihutud, et see ei mõju mitte kordagi in your face loosungina.
Suurepärane töö Goddardilt ja Whedonit, lihtsalt suurepärane. Ainsaks miinuseks tahaks väga lugeda tavapärase
aga seda on hirmus raske teha, kui see niivõrd valatult klapib filmi peamise ideega põhimõtteliselt ilkuda tavapärase klišeehorrori kallal.
9/10
Whedon ja Goddard läksidki lõpuni välja. Kogu film on vägagi peen töö, mis kõnetabki nii vanemaid kui ka nooremaid õudusfännide põlvkondi. Mõju on küll paraku erinev, aga samas filmis vastu kajav mitmetasandiline kommentaar tänapäeva kommertsõuduse tootmisest ja toodangut kiruva, aga seda siiski alati nautiva verejanulise, kuid küllaltki rumalavõitu publiku pihta on niivõrd peenelt teravaks ihutud, et see ei mõju mitte kordagi in your face loosungina.
Suurepärane töö Goddardilt ja Whedonit, lihtsalt suurepärane. Ainsaks miinuseks tahaks väga lugeda tavapärase
Spoiler :
9/10
Päris omapärane ja geniaalne lähenemine.
Film, milles on palju nüansse ja peaks uuesti vaatama, et nüüd juba stoorit teades, saaks algusest peale osa kõigist detailidest.
Hakkasin filmi vaatama teades, et zanriks on õudus ja tabas oma pool tundi "wtf ?" tunne. Ning siis sain aru, et on komöödia ja suunurgad tõusid ülesse. Kindlalt üks parimaid õudus komöödiaid. Minu arvates oli kõike parasjagu ja just nimelt ei olnud vinti üle keeratud nagu mõnedel sarnastel filmidel.
8/10
Film, milles on palju nüansse ja peaks uuesti vaatama, et nüüd juba stoorit teades, saaks algusest peale osa kõigist detailidest.
Hakkasin filmi vaatama teades, et zanriks on õudus ja tabas oma pool tundi "wtf ?" tunne. Ning siis sain aru, et on komöödia ja suunurgad tõusid ülesse. Kindlalt üks parimaid õudus komöödiaid. Minu arvates oli kõike parasjagu ja just nimelt ei olnud vinti üle keeratud nagu mõnedel sarnastel filmidel.
8/10
Tore õuduskomöödia, peale "Screami" ja "Shaun of the Deadi" kolmas, mille omast žanrist esile tooksin. Isegi Chris Hemsworth, kes mulle muidu eriti meeldida ei taha, oli talutav - sobis oma rolli suurepäraselt (nagu ka kõik teised tulid oma stereotüüpide kehastamisega hästi toime). 7/10
Netis on mitmel pool ette jäänud soovitusi stiilis "mida vähem sa filmi sisust tead, seda parem". Osaliselt õige, aga samas IMO ka peapõhjus miks nõnda paljud filmi negatiivselt suhtuvad - ekraanil nähtu ei olnud see, mida nad vaatama läksid.
Kokkuvõtlikult: 6,5/10.
Spoiler :
Kokkuvõtlikult: 6,5/10.
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!
- Ralf
- love <3
Now Playing Podcastis Stuart, kellega ma tavaliselt kõige rohkem nõustun, võttis hästi kokku, miks ma "The Cabin in the Woodsi" ei armasta ja miks ma pole aru saanud, miks teised nii väga armastavad:
Spoiler :
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:Now Playing Podcastis Stuart, kellega ma tavaliselt kõige rohkem nõustun, võttis hästi kokku, miks ma "The Cabin in the Woodsi" ei armasta ja miks ma pole aru saanud, miks teised nii väga armastavad:Spoiler :
Ma ei tea, kes see Stuart on, aga ta kõlab igatahes väga rumalalt!
Spoiler :
Ralf wrote:...miks ma "The Cabin in the Woodsi" ei armasta ja miks ma pole aru saanud, miks teised nii väga armastavad
You know what they say...