Ühe äpardi päevik
Diary of a Wimpy Kid (2010)
Greg Heffley (Zachary Gordon) on tavaline 11- aastane õpilane, kuid... sel aastal ootab teda ees kuues klass – põhikooli toiduahela madalaim lüli.
Koolikaaslaste põhjendamatu ükskõiksuse ning ohtliku "juustupuudutuse" kiuste üritab Greg iga hinna eest sotsiaalsel redelil tõusta ja kooli populaarseimaks poisiks saada; seda küll võimalikult vähese pingutamisega. Ainsaks takistuseks on Gregi parim sõber Rowley (Robert Capron), kes poisi enda arvates on läbikukkumistes peasüüdlane. Kõik koomilised - piinlikud juhtumised tähendab Greg üles päevik-… päevaraamatusse.
Film põhineb samanimelisel raamatuseerial, mille autoriks on Jeff Kinney.
Ülevaate lisas: Wisegirl
Loe täielikku tutvustust siit
Ühe äpardi päevik
Moderator: Meeskond
Re: Ühe äpardi päevik
Kas keegi on seda vaadanud ja julgeb mulle öelda, et see film suure tõenäosusega lõbustab hunnikut 11- ja 12aastaseid?
- Ralf
- love <3
Kadii wrote:Kas keegi on seda vaadanud ja julgeb mulle öelda, et see film suure tõenäosusega lõbustab hunnikut 11- ja 12aastaseid?
JAH!
Ma oleks küll 11-12 aastaselt tahtnud näha seda.

icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:Kadii wrote:Kas keegi on seda vaadanud ja julgeb mulle öelda, et see film suure tõenäosusega lõbustab hunnikut 11- ja 12aastaseid?
JAH!![]()
Ma oleks küll 11-12 aastaselt tahtnud näha seda.
Ma arvan ka! Väga vahva triloogia.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Ralf
- love <3
Kui ma olin 12, vaatasime enne suvevaheaega matemaatikatunnis seda filmi:

Aga ma ei pannud pahaks, sest

Aga ma ei pannud pahaks, sest
Spoiler :
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora