Moosita või moosiga vastlakuklid?

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderator: Meeskond

Hmm?

Ainult vahukoorega
5
36%
Moosiga
9
64%

Total votes: 14

Ralf
love <3

Re: Moosita või moosiga vastlakuklid?

Post by Ralf »

JazZ- wrote:
Kadii wrote:Äkki tahab keegi nüüd veel teha teema, kas sa pesed oma käsi pärast vetsus käimist?

Kõige eelneva valguses hakkasin ma selle Kadii tsitaadi peale kõva häälega naerma, sest sarnaselt praegustele teemadele, tundub ka selle vastus alguses nii ilmne, sest "He-he-he, muidugi pesen! Kes ei peseks?". Me teame vastust: Soprano. Ja Ralf.

Ma tihtilugu ei pese tõesti, aga kuna ma kusen istudes, siis käed ei puutu mu riista nagunii tavaliselt.
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rasmus »

TMI

inb4: Kas kusete püsti või istudes?

Also sellel "Shape of Wateri" "kas pesta käsi enne või pärast?" mõttel on vast isegi mingil määral väärtust, kuna tahaks eeldada, et käed on tegelikult räpasemad kui Ralfi riist vms.
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Söön moosi. Moosisaia näiteks. Vastlakuklites aga big no no, nagu ka Napoleoni koogis (mitte, et üldse moosiga kooke ei sööks). Samuti ei meeldi moos sefiirikorvikestes.

Pannkoogid on muidugist kõige paremad moosiga. Olen neid ka mee ja suhkruga söönud, aga pole see. Saiavorm moosiga on ka niii nämma.

Rasmus wrote:
inb4: Kas kusete püsti või istudes?
:D :D :D

Käte pesu nagu oleks loogiline peale vetsus käiku, aga võta näpust. Samuti on tunne, et peab tööl sildi üles panema milleks wc potil see väike nupuke küljes on. Uhh. 1 silt on ühel wc uksel - "Kui tulemus ületab ootusi, kasutage harja" vms :D :D
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Istudes kusemisega on meeste puhul nii, et kui hakkad seda mingil põhjusel tegema, siis jäädki tegema... :irw:

Tegelikult ma ikka enamus ajast pärast vetsus käimist vähemalt loputan käsi. Kodus olles alati ei viitsi.
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

Post by JazZ- »

CM-Girl wrote:Samuti on tunne, et peab tööl sildi üles panema milleks wc potil see väike nupuke küljes on. Uhh. 1 silt on ühel wc uksel - "Kui tulemus ületab ootusi, kasutage harja" vms :D :D

LOL, tegelikult kuluks need sildid ka näiteks kinode tualettidesse hädasti ära, sest sealne olukord on enamasti suht:

Spoiler :
Image

Kohutav kvaliteet, aga tõde polegi ilus.

Aga mis seal ikka, shit happens.
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

Post by Defexer »

Peale asjatamist kusen istukil muidu on lape :vihane:
Post Reply