Kas "lumi hakkab kokku" või "lumi pakib"?
Moderator: Meeskond
Kas "lumi hakkab kokku" või "lumi pakib"?
Tähtis küsimus.
Re: Kas "lumi hakkab kokku" või "lumi pakib"?
Hakkab kokku, nagu pizza ja ananass.
Ausaltöeldes pidin antud teemat isegi guugeldama, sest selline väljend nagu "lumi pakib" on minu jaoks esmakordne kuulmine ning kahtlesin, et Garli oma peaga nii wtf küsimuse peale tuli
Ja endiselt on see wtf küsimus. Hakkab kokku.
Rain wrote:Ausaltöeldes pidin antud teemat isegi guugeldama, sest selline väljend nagu "lumi pakib" on minu jaoks esmakordne kuulmine ning kahtlesin, et Garli oma peaga nii wtf küsimuse peale tuli![]()
Ja endiselt on see wtf küsimus. Hakkab kokku.
Ega ei tulnudki ise. See tuli ircus eile teemaks ja olin ise ka hämmingus, sest pole varem mitte kunagi kuulnud, et keegi väljendit "lumi pakib" kasutaks, aga ircus oli neid mitu tükki. Vähemalt tundub, et siit tuleb ülekaalukas võit õigele vastusele.
Tahan logi näha. Quitisin kohe pärast seda, kui oma avastuse päevavalgele tõin.
Spoiler :
DAF**K?!!
Ei ole esimene aprill juu..trollitakse või nagu päriselt? Lumi pakib? Kuhu? End kohvrisse v? #toomuch #mybrainhurts
- Ralf
- love <3
Mu peres on alati "pakib" öeldud ja olen kaasa läinud sellega. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Hiidlastel vast üldiselt hakkab kokku. Aga minu isa on pärit Pärnu lähedalt (nii nagu ka Rasmus viitas, tundub olevat sealne eripära) ja seega on minu jaoks lumi mingist hetkest pakkinud. Isegi nagu mäletan, et tegin lapsepõlves teadliku valiku kasutada seda väljendit. Samal põhjusel mida Sop nii elegantselt põhjendas. Sest hakkab kokku on kohmakas (ja on tard pealegi). Paistab et pääsesin õigel hetkel. Karta on, et nii välja kujunenud isiksused nagu siinses fvs toimetavad, ei suudaks sellise muudatusega kohaneda.
Jolt wrote:Samal põhjusel mida Sop nii elegantselt põhjendas.

Oh seda filmiveebi küll... Aastas paar korda ikka suudab keegi miskiga üllatada 
Õnneks varsti ei ole enam lund, pole vaja vaielda ka. Tho "hakkab kokku" ikka. "Pakib" on loodekaare sõna.
Mis värk selle banaani ja baleriiniga oli?
Mis värk selle banaani ja baleriiniga oli?
Kadii wrote:Mis värk selle banaani ja baleriiniga oli?
Eeldan, et https://en.wikipedia.org/wiki/Spinning_Dancer ja http://www.instructables.com/id/The-cor ... -a-banana/ (see versioon on õige btw)
Kirjutan siinsetele argessiivsematele sõnavõttudele viivitamatult oma nime alla ja kuna kärbsepesasid ma ehitada ei armasta, siis siin on tõendid:
Kui mulle meeldib üldiselt endast kui suhteliselt tolerantsest inimesest mõelda (võite sealt ka sõnad "üldiselt", "kui", "suhteliselt", "tolerantsest" ja "inimesest" eemaldada), siis seesuguste keelelistetardsustega eripäradega lööb minus alati piiratu võõraviha välja. "Aitab süüa" "kõlbab süüa" asemel on vist seni kuuldud roppuste hulgast mu vererõhu kõige kõrgemale tõsta suutnud, aga lume "pakkimine" ei jää sellest oluliselt kaugemale maha. Võiks isegi öelda, et Sopranol, Joltil ja Ralfil oleks aeg oma ebardliku sõnavaraga Pärnu suunas pakkima hakata, sest minu meelest on viimane aeg sinna müür ehitada, et sellised pahad hombre'd oma räpase keelepruugiga enam meie eluolu rikkuda ei saaks.
Väga fv 2007 teemaalgatus Garlilt, kiidan (vähemalt kohe, kui hoiatusega ühele poole olen saanud).
Spoiler :
Kui mulle meeldib üldiselt endast kui suhteliselt tolerantsest inimesest mõelda (võite sealt ka sõnad "üldiselt", "kui", "suhteliselt", "tolerantsest" ja "inimesest" eemaldada), siis seesuguste keeleliste
Väga fv 2007 teemaalgatus Garlilt, kiidan (vähemalt kohe, kui hoiatusega ühele poole olen saanud).