Star Wars: Osa III - Sithi kättemaks
Moderator: Meeskond
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Kolmest hilisemast Tähesõdade osast kindlasti parim. Väga sünge, samas lahinguterohke, kõige actionirohkem osa Tähesõdadest üldse, muidugi ka väga huvitav film, mis pidi ju kõik lahtised otsad kokku siduma ja muidugi ka..... Darth Vaderi sünd. Film pani väga kaasa
elama, just jedidele ja selle filmi võlu peitubki väga efektsetes lahingu-ja kaklusstseenides.
9/10!
elama, just jedidele ja selle filmi võlu peitubki väga efektsetes lahingu-ja kaklusstseenides.
9/10!
- Ralf
- love <3
Pixie wrote:Osad IV-VI on mu arust suht jamad.
Eks ta ole, kui CGI'ga tehtud ei ole siis on kuri karjas.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Mulle meeldivad originaal SWd rohkem kui uued. Mu arust see dialoog ja tegelased on uutes osades võltsid ja kahtlased. Lemmik episood on New Hope ja Empire on ka samas hea ja sisuliselt palju toimub seal. Jedi meeldib originaalidest kõige vähem. New Hope on selline film mida vaataks niisama uuestigi. Klassika. Ei ole kulunud ega fake. Samas uusi episoode ei viiciks ilmselt kunagi uuesti vaadata. Need eriefektid ja mis kõike veel ei tõmba kohe üldse. Vanad osad ruulisid täiega. Lucas on vananedes lollimaks läinud. (Ka juba Indy 4 scriptiga seotud situatsioon.)
Mu arust näitlejatest sarja nõrgimad lülid on Hamill ja Christiensen.
Yoda rääkimisstiil mind närvi ajab, ma ei hakka parem rääkimagi.
notfan
Mu arust näitlejatest sarja nõrgimad lülid on Hamill ja Christiensen.
Yoda rääkimisstiil mind närvi ajab, ma ei hakka parem rääkimagi.
notfan
- Ralf
- love <3
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Star Wars: Osa III - Sithi kättemaks
Võib-olla mängib siin rolli see, et III osa oli üks mu esimesi kinoelamusi (mitmes film täpsemalt, ei oska öelda) ja siis tundub ju kõik veidi vingem, aga siiani kuulub lemmikfilmide hulka. Täielik guilty pleasure. Otsad suudeti jah viisakalt kokku tõmmata, kohati võib-olla veidi liiga kunstlikult. Võimas, eepiline ning täiesti sobivalt sünge tooniga film.
Tagantjärgi mõtlen, et äkki oleks SW re-watch'i pidanud alustama filmide ilmumise kronoloogilises järjekorras ehk IV osast.
Tsiteerides Darth Vaderit: ring on sulgunud. Ehk siis postitan teemasse, kus kunagi kõik algas. See selleks. Sisaldab mõningaid spoilereid.
Igatahes, saamislugu oli by far huvitavaim kui see jaburus, mida 2 eelnevat osa näidati. Keskenduti jaburate poliitsündmuste kajastamise asemel rohkem The Force ja mannekeeni vahelistele pingekolletele, mida oli igatahes huvitavam jälgida. Päris home-run siiski pole ja nii efektne polnud kui kunagi kinos, aga läks siiski korda. Lahedad subtle vihjed edaspidistele osadele kah [Death Star, häälte kuulmine, kui Yoda ütles Obile, et hakkab Jinni kuulma (seda siiamaani triloogias veel polnud, alles IV-VI oli see, kui Luke kuulis Obit jms - kui ma just midagi sassi ei aja). Üldiselt seoti päris hästi osad järgnevaga/eelnevaga, aga häirivaid elemente oli samuti. Alustades mannekeenist, lõpetades teiste sisuaukudega (Leia ütles mingis osas, et ta mäletab, et ta ema oli kurb. Mis sellest, et Padme suri ära umbes minut peale ta sündi). Aga tubli muidu, Lucas, hea üritus.
7/10
Igatahes, saamislugu oli by far huvitavaim kui see jaburus, mida 2 eelnevat osa näidati. Keskenduti jaburate poliitsündmuste kajastamise asemel rohkem The Force ja mannekeeni vahelistele pingekolletele, mida oli igatahes huvitavam jälgida. Päris home-run siiski pole ja nii efektne polnud kui kunagi kinos, aga läks siiski korda. Lahedad subtle vihjed edaspidistele osadele kah [Death Star, häälte kuulmine, kui Yoda ütles Obile, et hakkab Jinni kuulma (seda siiamaani triloogias veel polnud, alles IV-VI oli see, kui Luke kuulis Obit jms - kui ma just midagi sassi ei aja). Üldiselt seoti päris hästi osad järgnevaga/eelnevaga, aga häirivaid elemente oli samuti. Alustades mannekeenist, lõpetades teiste sisuaukudega (Leia ütles mingis osas, et ta mäletab, et ta ema oli kurb. Mis sellest, et Padme suri ära umbes minut peale ta sündi). Aga tubli muidu, Lucas, hea üritus.
Spoiler :
7/10

Re: STAR WARS: OSA III - LUCASE KÄTTEMAKS
Ma ei ole kindel, kas see prequeli-triloogia parim film on, aga esialgse seeria fännile igatahes kõige enam rahuldust pakkuv. Kui I osas polnud "Star Warsi" hõngu praktiliselt üldse ja teises oli seda vaevuaimatavalt, siis "Sithi kättemaks" on küll täisväärtuslik seeria osa, milles olemas nii õige tunnetus kui ka originaaltriloogiaga kattuvad tegelased. Ikka väga mõnus oli vaadata, kuidas need otsad lõpuks kokku jõudsid ja varasemaga (või hilisemaga, pean igatahes IV-VI osa silmas) ühtse terviku moodustasid. Kohati oli tõesti kummastavalt sünge - ei tea, kas see oli puhtalt Lucase reaktsioon eelmiste osade kohta saadud kriitikale või plaaniti juba algselt triloogia kasvava tõsiseltvõetavuse suunas üles ehitada. Igatahes väga korralik osa. Loodan, et see tuuakse kunagi kinno tagasi - sellisest actionist saab ainult suurelt ekraanilt täisväärtusliku elamuse.
7/10
7/10
Täiesti mõistetamatu, kuidas 2007. aasta Filmiveeb Pixiel pärast sellist arvamusavaldust edasi elada lasi.Pixie wrote:Osad IV-VI on mu arust suht jamad.
Yeah, about that...Robert (29. mail 2005) wrote:Kusjuures kunagi käis mingi kuulujutt, et tehakse veel 7, 8 ja 9 osa kah veel..aga vaevalt.
Re: STAR WARS: OSA III - LUCASE KÄTTEMAKS
Rassu wrote:Täiesti mõistetamatu, kuidas 2007. aasta Filmiveeb Pixiel pärast sellist arvamusavaldust edasi elada lasi.Pixie wrote:Osad IV-VI on mu arust suht jamad.
tapke, kui tahate, aga tegemist on meistriteosega.
also, kunagine foorumi esimene postitus oli justnimelt siia teemasse.
also, kunagine foorumi esimene postitus oli justnimelt siia teemasse.

Forzelius wrote:also, kunagine foorumi esimene postitus oli justnimelt siia teemasse.
Mulle meeldib, et 13 a. jooksul oled ära õppinud punktide kasutamise, aga suured algustähed valmistavad endiselt probleeme.
Soprano wrote:Forzelius wrote:also, kunagine foorumi esimene postitus oli justnimelt siia teemasse.
Mulle meeldib, et 13 a. jooksul oled ära õppinud punktide kasutamise, aga suured algustähed valmistavad endiselt probleeme.
taotluslik. mitte, et seda ei oskaks (kirjand 93p ikkagi), aga ei viitsi lihtsalt. päevikus kriban ka kõik filminimed väikselt etc. mingi hetk, kui rohkem arvustasin etc kasutasin ikka rohkem korrektset grammatikat.

Forzelius wrote:Soprano wrote:Forzelius wrote:also, kunagine foorumi esimene postitus oli justnimelt siia teemasse.
taotluslik. mitte, et seda ei oskaks (kirjand 93p ikkagi), aga ei viitsi lihtsalt. päevikus kriban ka kõik filminimed väikselt etc. mingi hetk, kui rohkem arvustasin etc kasutasin ikka rohkem korrektset grammatikat.
Mõtled 6igekirja?