Astraal 4: Viimane võti
Moderator: Meeskond
Insidious: The Last Key (2018)
"Astraali" seeria neljandas osas kehastab Lin Shaye taas dr Elise Rainier'd, andekat selgeltnägijat, kes seisab sel korral silmitsi seni hirmsaima ja isiklikema kummitamisega, mis leiab aset ta oma lapsepõlvekodus.
Loe täielikku tutvustust siit
Insidious: The Last Key (2018)
"Astraali" seeria neljandas osas kehastab Lin Shaye taas dr Elise Rainier'd, andekat selgeltnägijat, kes seisab sel korral silmitsi seni hirmsaima ja isiklikema kummitamisega, mis leiab aset ta oma lapsepõlvekodus.
Loe täielikku tutvustust siit
Re: Astraal 4: Viimane võti
Olin täiesti veendunud, et filmi lõpus oli terve saaga kõige suurem reveal, aga kahjuks olen ma James Wani (ja selle uue James Wani, kes IMDb profiilipildi põhjal tundub olevat lostinthemist) jaoks siiski liiga tark. Igatahes:
Mis ülejäänud filmi puutub, siis vist üsna keskmine Blumhouse: mõned jumpscare'id, mõned katsed nalja visata ja mõned enneolematud twist'id, mis tegelikult on enne olnud. Arvasin näiteks kohe, et
Veel küsimusi-kommentaare:
Kokkuvõttes üsna keskmine peredraama - või nagu mingi tüdruk filmi viimasel veerandil üle saali hõikas: просто прекрасный! Ainult, et pigem просто kui прекрасный.
5-6/10
Spoiler :
Mis ülejäänud filmi puutub, siis vist üsna keskmine Blumhouse: mõned jumpscare'id, mõned katsed nalja visata ja mõned enneolematud twist'id, mis tegelikult on enne olnud. Arvasin näiteks kohe, et
Spoiler :
Veel küsimusi-kommentaare:
Spoiler :
Spoiler :
Spoiler :
Kokkuvõttes üsna keskmine peredraama - või nagu mingi tüdruk filmi viimasel veerandil üle saali hõikas: просто прекрасный! Ainult, et pigem просто kui прекрасный.
5-6/10
- Ralf
- love <3
JazZ- wrote:Spoiler :
Spoiler :
Hinde panen sama mis sinagi. Veidi nõrgem kui kolmas ning palju nõrgem kui esimene ja teine.
Ma poleks antud loost üldse hoolinud, kui see poleks Elise'i minevikku nii teravalt puudutanud. Kogu see väärkohtlemise ja hingepiinade teema oli emotsionaalselt mõjuv, AGA mitte nii emotsionaalselt mõjuv kui Elise'i leppimine oma abikaasa kaotusega kolmandas osas.
Üks asi, mis mulle Lin Shaye puhul meeldib, et ta oskab vaimudest nii kõnelda, et ma vähemalt usun, et selle filmi maailmas võivad deemonid ja vaimud eksisteerida. Täiega rõõmustan, et temast seeria kulgedes tsentraalne tegelaskuju sai.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:JazZ- wrote:Spoiler :Spoiler :
Spoiler :
- Ralf
- love <3
JazZ- wrote:Ralf wrote:JazZ- wrote:Spoiler :Spoiler :Spoiler :
Jaa, selles on sul õigus. Eks algusest peale on "Insidiousi" maailmas kehtinud seadus, et taamal (The Furtheris) on ära eksinud vaimud ja kurjad deemonid. Nagu "mees, kes ei saa hingata" kolmandas osas ning see punase näoga deemon esimeses osas (keda oli rõõm uues filmis silmata!). Nad ongi lihtsalt sitapead.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
P.S. Elise'i koera nimi on Warren 
Ralf wrote:P.S. Elise'i koera nimi on Warren
Hah!
Spoiler :
Ralf wrote:Ma poleks antud loost üldse hoolinud, kui see poleks Elise'i minevikku nii teravalt puudutanud. Kogu see väärkohtlemise ja hingepiinade teema oli emotsionaalselt mõjuv, AGA mitte nii emotsionaalselt mõjuv kui Elise'i leppimine oma abikaasa kaotusega kolmandas osas.
Võin julgelt väita, et pigem poetaksin hommikul söödud keedusalaami- ja juustuvõiku mälestuseks ühe pisara, kui et saaksin kuidagi olla emotsionaalselt liigutatud selles äranämmutatud klišeelises juras, mis kinoekraanile valgus.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
Jumala okei. Kuna "Astraal" on nüüdseks saanud täiskohaga õudusfilmiseeriaks, on uue osa ülesanne tuua tagasi see, mis varasemast meeldinud, ja asju natukene edasi arendada. Minu meelest tullakse sellega kenasti toime. Ei ole mina iial kuulnud, et keegi "Reede 13: osa 4" kallal vinguks, kuna see on eelmistega liiga sarnane. Iga kord ei peagi pinnast murdma. Ja Lin Shaye on võrratu. - 7/10
Eriti ülbeks oled läinud.
JazZ- wrote:Spoiler :Spoiler :
Spoiler :
ruut wrote:Võin julgelt väita, et pigem poetaksin hommikul söödud keedusalaami- ja juustuvõiku mälestuseks ühe pisara, kui et saaksin kuidagi olla emotsionaalselt liigutatud selles äranämmutatud klišeelises juras, mis kinoekraanile valgus.
Eriti ülbeks oled läinud.

Rasmus wrote:Spoiler :
Spoiler :
Fuck off, ma lihtsalt arutlesin su mõtete üle ja jagasin taustainfot, mitte ei vaielnud sulle vastu.
Spoiler :
Rasmus wrote:Fuck off, ma lihtsalt arutlesin su mõtete üle ja jagasin taustainfot, mitte ei vaielnud sulle vastu.Spoiler :
Ma ei vaielnudki, lihtsalt juhtisin tähelepanu, et su arutlus sisaldas ebavajalikus koguses targutamist.
Spoiler :