Peaky Blinders

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

Peaky Blinders

Post by JazZ- »

Peaky Blinders
Peaky Blinders (2013)

Sõjast naasvad sõdurid, revolutsionäärid ja kuritegelikud jõugud peavad ellujäämisvõitlust majanduse murrangulistel aegadel. Seda tööstusdžunglit valitseb Shelbyde perekond, kes kokku moodustavad kõige karmima Sogevendade jõugu.

Loe täielikku tutvustust siit
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

Re: Peaky Blinders

Post by Defexer »

Peaky Blinders neljas hooaeg on ulme..Cillian Murphy, Tom Hardy, Adrien Brody, Aidan Gillen ja siiamaani 0 sõna sellest sarjast? Uskumatu filmiveeb.ee olen teis pettunud.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Defexer wrote:Peaky Blinders neljas hooaeg on ulme..Cillian Murphy, Tom Hardy, Adrien Brody, Aidan Gillen ja siiamaani 0 sõna sellest sarjast? Uskumatu filmiveeb.ee olen teis pettunud.

Olen sinuga täiesti nõus. Väga tugev seriaal, ma ei teadnud, et keegi veel seda siit vaatab, aga olen kanalis ja päris elus kõigile seda soovitanud, kes vähegi seda vaadata võiks. Boardwalk Empire nautijatele kohustuslik vaatamine!
ImageImageImage
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

Post by DaydreamDiamond »

Alustasin kunagi küll. Kvaliteeti pritsis igast otsast aga hetkel mittemeenuva põhjuse tõttu (ei pruukinud üldse olla sarjaga seotud) jäi vaatamine pooleli.

Paistab, et kui Line of Duty on vaadatud, võib järgmiseks ette võtta.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

Post by Defexer »

Viies hooaeg on alanud ja igalt poolt pritsib erinevaid mõttekäike peale, et waaaaaaaaaaaaaaooooooooooo ja jääme uut episoodi ootama.
Post Reply