Ma lootsin ka. Kokkusattumus?
Mida põnevat sinuga juhtus?
Moderator: Meeskond
Re: Mida põnevat sinuga juhtus?
Käisin trennis ja väga põnev oli
Käisin eile Viru Keskuse "Rahva Raamatus" ja nägin, et mingi tüüp on minu kodanikunime alt raamatu välja andnud. WTF nagu? 
Kickflick wrote:Käisin eile Viru Keskuse "Rahva Raamatus" ja nägin, et mingi tüüp on minu kodanikunime alt raamatu välja andnud. WTF nagu?
Miks sa nii koleda kaanepildi valisid?
Kickflick wrote:Käisin eile Viru Keskuse "Rahva Raamatus" ja nägin, et mingi tüüp on minu kodanikunime alt raamatu välja andnud. WTF nagu?
Eriti häbitu self-promo?

Filmiõigused ka müüdud juba?
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Rasmus wrote:Kickflick wrote:Käisin eile Viru Keskuse "Rahva Raamatus" ja nägin, et mingi tüüp on minu kodanikunime alt raamatu välja andnud. WTF nagu?
Miks sa nii koleda kaanepildi valisid?
Sest raamatus toimuma hakkav sündmustik ongi kole.
Forzelius wrote:Kickflick wrote:Käisin eile Viru Keskuse "Rahva Raamatus" ja nägin, et mingi tüüp on minu kodanikunime alt raamatu välja andnud. WTF nagu?
Eriti häbitu self-promo?
Yup-yup, see on osa minu nulleelarvelisest turunduskavast. And you know what?
Spoiler :
Ronet wrote:Kickflick wrote:Käisin eile Viru Keskuse "Rahva Raamatus" ja nägin, et mingi tüüp on minu kodanikunime alt raamatu välja andnud. WTF nagu?
Filmiõigused ka müüdud juba?
Homme astud mu kirjastusest läbi ja paneme enne veel täpsemad detailid paika.
- lostinthemist
- Ristiisa

Alatu self-promo indeed. 
Kui eilse päeva jooksul mõned olid antud raamatu osas skeptilised, siis nüüdseks on tõde välja tulnud.
Kui eilse päeva jooksul mõned olid antud raamatu osas skeptilised, siis nüüdseks on tõde välja tulnud.
lostinthemist wrote:Alatu self-promo indeed.
Teie õnneks peate taluma seda barbaarsust veel vaid mõned päevad. Järgmisel nädalal hakkan ilusti Anu Saagimi ja Kaur Kenderi sabas mööda ERR'i maja patseerima ning kõmulisi skandaale lavastama, nagu kõik intelligentsed ja haritud loomeinimesed seda teevad.
Hoiduge täna õhtul ohutusse kaugusesse sellest lingist: www.youtube.com/einarkuusk/live
- Ralf
- love <3
Õnne raamatu puhul, Kickflick! Vinge saavutus!
Ma veel ootan, et tuleksin loo peale, mida tahaksin jutustada.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:Õnne raamatu puhul, Kickflick! Vinge saavutus!
Aitäh Sulle, Ralf! Jään ootama suure kannatlikusega ka Sinu loomingut!