Mida põnevat sinuga juhtus?
Moderator: Meeskond
Re: Mida põnevat sinuga juhtus?
Käisin juuksuris (Pardur - soovitan) ja juuksur küsis mult, millega ma oma juukseid sätin. Ütlesin, et mul on selle jaoks mingi pasta. Kindel märk, et filmiveeb still flows through me, sest mõni hetk hiljem hakkasin muhelema: meenusid Forzeliuse mõne aasta tagused toidueelistused.
Rasmus wrote:Käisin juuksuris (Pardur - soovitan) ja juuksur küsis mult, millega ma oma juukseid sätin. Ütlesin, et mul on selle jaoks mingi pasta. Kindel märk, et filmiveeb still flows through me, sest mõni hetk hiljem hakkasin muhelema: meenusid Forzeliuse mõne aasta tagused toidueelistused.
"mõne aasta tagused" pff, "mingi pasta" on siiamaani väga teemas!

- Ralf
- love <3
Kahe väga-väga purjus noore tüübi tobedat möla kuulasin hommikuses trollis. Panen mõned nende pärlid kirja:
Tüüp 1: Kuule mis järgmine peatus on?
Tüüp 2: Kuidas sa ei tea siis, sul kodus samasugune peatus!
(wat?)
Tüüp 1: (mulle) Ou tead, kus me käisime vä? Olime peol, siis... (sõbrale) Kus me veel olime?
(Valjuhääldist: Järgmine peatus: Sääse!)
Tüüp 1: Ohh sääsed! (vehib käega näo ees)
Tüüp 2: Krt ära uksi lahti tee!
Suutsin neid ka korraks veenda, et troll sõidab Sakusse.
Tüüp 1: Kuule mis järgmine peatus on?
Tüüp 2: Kuidas sa ei tea siis, sul kodus samasugune peatus!
(wat?)
Tüüp 1: (mulle) Ou tead, kus me käisime vä? Olime peol, siis... (sõbrale) Kus me veel olime?
(Valjuhääldist: Järgmine peatus: Sääse!)
Suutsin neid ka korraks veenda, et troll sõidab Sakusse.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:(Valjuhääldist: Järgmine peatus: Sääse!)
See on sitax hea ju
Jalutasin Londoni kesklinnas ja kohtasin Mark Wahlbergi.
Spoiler :
- Ralf
- love <3
Ma nägin Tommy Cashi Gotsu restoranis.
Ma arvasin, et nägin Hendrik Sal-Sallerit Estonia teatri ees, aga tegelikult ei olnud ka.
Ärkasin täna teist päeva järjest enne äratuskella üles. Ulme. Keha harjub varasema ärkamisega nii kiirelt. Ning lõunani mitte magades jõuab päevas ka rohkem teha 
Saatsin ühele asutusele kirja ja mulle saadeti eksitusena vastu valele nimele adresseeritud e-mail algusega "Tere, Rainer Varro". Stalker, nagu ma olen, võtsin tüübi Facebooki lahti, aga kahjuks ei leidnud sealt midagi huvitavat. Õhtul läksin TTÜ peole vanu klassikaaslasi toetama (ise käin TLÜs) ja nägin üht kahtlaselt tuttavat nägu. Pärast pikemat vaagimist karjusin "Rainer!!!!" ja seesama tüüp, kelle meil mulle eksikombel saadeti, pööras ringi. Vist kõige uskumatum kokkusattumus, millega seni kokku puutunud olen. Btw, nimi muudetud.
Jõin täna põdrakanepi teed põdrakanepi meega. Alles poole tassi peal avastasin. 
Kickflick wrote:Jõin täna põdrakanepi teed põdrakanepi meega. Alles poole tassi peal avastasin.
Võiks ka öelda, et avastasid seda...
Spoiler :
Spoiler :
- Ralf
- love <3
Rasmus wrote:Kickflick wrote:Jõin täna põdrakanepi teed põdrakanepi meega. Alles poole tassi peal avastasin.
Võiks ka öelda, et avastasid seda...Spoiler :Spoiler :
Varastasid mu nalja!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora