Küsitlus nr. 132 - Guy Ritchie filmid
Moderator: Meeskond
Küsitlus nr. 132 - Guy Ritchie filmid
The Man from U.N.C.L.E. on kahjuks nägemata, aga hetkel kindlalt Snatch.
- Ralf
- love <3
Re: Küsitlus nr. 132 - Guy Ritchie filmid
Ta teeb täpselt selliseid läbi õllekannu vaatamiseks sobivaid macho-filme, mida ma üldse ei seedi, aga "The Man from U.N.C.L.E." oli tore erand. Film, mida siiralt nautisin.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

U.N.C.L.E. ja King Arthur nägemata aga Snatch on ikka geniaalne möllukas minu jaoks. Essential Guy Ritchie.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
mõned üksikud nägemata, aga Snatchist ta vist paremat ei tee midagi. Praegu ka üsna allakäiguspiraalil olev. Mõttekas pillid kotti panna, tundub. Midagi väga uut ta tegelikult teha pole üritanud viimase 15 aasta jooksul, tahab sama välku pudelisse püüda oma schtickiga

Forzelius wrote:mõned üksikud nägemata, aga Snatchist ta vist paremat ei tee midagi. Praegu ka üsna allakäiguspiraalil olev. Mõttekas pillid kotti panna, tundub. Midagi väga uut ta tegelikult teha pole üritanud viimase 15 aasta jooksul, tahab sama välku pudelisse püüda oma schtickiga
ONKEL oli väga mõnus
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Ma olen näinud seda ja see oli norm jah. vb isegi hea. Jutt käis pigem lockstock-snatch-rocknrolla-sherlock arengust, kus rõhk ikka kiirel dialoogil ja slowmo porril. mitte, et ta nauditav poleks visuaalselt, aga mõnes mõttes tahaks midagi muud juba. king arthur, mida veel näinud pole, tundub, et milkib ka sama asja.

Lock&Stock neist meeles kõige originaalsemana. Peakski taas üle vaatama.