Aasta film 2016
Re: Aasta film 2016
Deadpool
Teisena nomineerisin Captain America: Civil War. Suht keeruline oli teist valida. Palju lemmikuid eelmisest aastast ja palju veel nägemata.
Teisena nomineerisin Captain America: Civil War. Suht keeruline oli teist valida. Palju lemmikuid eelmisest aastast ja palju veel nägemata.
Ma korraks juba kartsin, et pean siit kategooriast ka Suicide Squadi leidma...
LEVEL1 || super_efektiivne ||
ruut wrote:Ma korraks juba kartsin, et pean siit kategooriast ka Suicide Squadi leidma...
"Deadpool" on ju ekvivalendina olemas
"Toni Erdmann" on seninähtutest ainus 2016. aasta film, millele annaks maksimumi 10/10. Tundub, et minu antud hääl jääbki ainsaks. Vähemalt hea tõdeda, et film jõudis nominentide sekka.
Nomineerisin The Accountant'i ja Arrival'i, hääl Arrival'ile.
rauls wrote:Tundub, et minu antud hääl jääbki ainsaks.
Ei jää. Toni Erdmann jättis mulle ikka päris sügava jälje. Nomineerisin isegi naisnäitlejate kategoorias Sandra Hülleri. Hea meel, et käisin seda kinos vaatamas, kuigi istusin 3. reas ja äärest eelviimasel kohal.
Lisaks kõigele tekitas film esimest korda elus The Cure'i vastu huvi, sest Plainsong mängis lõputiitrite alguses. Tore on elada nutiajastul, sest sain appiga loo kohe tuvastatud. Hiljem avastasin, et Ant-Manis kasutati sama lugu, aga sealse möllu keskel ei tulnud selle headus välja.
Kui Toni Erdmann poleks finaali pääsenud, siis oleks hääletanud Manchester by the Sea poolt.
Mu teine nomm oli aga Ma vie de Courgette. Hea meel, et see kandideerib animatsiooni Oscarile. Võitu muidugi ei looda, aga vähemalt teeb selle väikese pärli rohkem tuntuks.
- lostinthemist
- Ristiisa

Antud listist kindlasti "Arrival".
Nomineerida ei jõudnud, aga oleksin välja pakkunud nominatsioonidena "Goksung" ja jaapani animatsioon "Your Name."
Muidugi "Train to Busan" on samuti märkimisväärne teos, aga veidike loll lõpp võtsid sellelt punkti võrra madalamaks ning olin emotsionaalselt "Arrivali" rohkem investeeritud.
Nomineerida ei jõudnud, aga oleksin välja pakkunud nominatsioonidena "Goksung" ja jaapani animatsioon "Your Name."
Muidugi "Train to Busan" on samuti märkimisväärne teos, aga veidike loll lõpp võtsid sellelt punkti võrra madalamaks ning olin emotsionaalselt "Arrivali" rohkem investeeritud.
Kõik filmid nähtud. Hääletasin Manchester by the Sea poolt. Arrival jättis natuke külmaks.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker