Pildid seriaalidest
Moderator: Meeskond
Re: Pildid seriaalidest
"Roadies", sest sa pole ühtegi teist seriaali näinud?
Hea seriaal, mida keegi ei vaata. Enda süü, kui ei tea, sest olen kõigile soovitanud (kõik = {Soprano, Level, Forzelius}).
Soprano wrote:Horace and Pete
Jee
Forzelius wrote:Tüng? või kas tõesti Louie?
Tüng.
Better Thingsi tiiserist vms?
Võime teha samasuguse diili nagu sa Rassu ja Buffyga tegid. Nt ma hakkan Horace ja Pete'i vaatama ning sina iZombie't, sobib?
JazZ- wrote:Hea seriaal, mida keegi ei vaata. Enda süü, kui ei tea, sest olen kõigile soovitanud (kõik = {Soprano, Level, Forzelius}).
Võime teha samasuguse diili nagu sa Rassu ja Buffyga tegid. Nt ma hakkan Horace ja Pete'i vaatama ning sina iZombie't, sobib?
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Ronet wrote:JazZ- wrote:Hea seriaal, mida keegi ei vaata. Enda süü, kui ei tea, sest olen kõigile soovitanud (kõik = {Soprano, Level, Forzelius}).
Arvestades et Rassu vaatas "Buffy" lõpuni ja mina tema asju mitte, siis oleks seesugune leping üsnagi soodne.