Viimasest nimekirja uuendamisest on mõningane aeg mööda läinud, seega koondan sellesse nimekirja ka kõik need filmiveeblased, keda eraldi ära ei ole maininud. Nicephorioni nägin enne IRL kui tal fv kasutaja üleüldse oli. Hendrikut olin reaalsuses näinud mitu korda, enne kui sain aru, et tegu on SELLE Hendrikuga. Filmiarvustust nägin kokkutulekule eelnenud päeval, "Swiss Army Man'i" vaatamas käies.
38. nicephorion 39. Hendrik 40. Defexer 41. filmiarvustus 42. Priit 43. Garli 44. IlseV 44. Kristel
Ding-ding-ding! Kuna enne kokkutulekut olin näinud umbes ühe käe sõrmede hulga võrra filmiveeblasi, siis ei hakanud siia nimekirja tekitama. Aga nüüd: 1. JazZ- 2. Kadii 3. ZeMonsta 4. uLtImAtEcRiTiC 5. Zinera 6. Soprano 7. Garli 8. Defexer 9. Audrey 10. CM-Girl 11. adi 12. evatsikk 13. Priit 14. Ralf 15. Jolt 16. lostinthemist
Olen kunagi mingi säästunimekirja teinud, aga nüüd võib siis korralikuma teha. Peaks umbes-täpselt kronoloogiline olema ja panen siia ka need, kes lihtsalt Filmiveebi ircu kanalis passivad (või vähemalt kunagi passisid) ja foorumis väga häält (kui üldse) teinud pole, sest paljudel siin nimekirjad sellised ja mind ei huvita, et pealkiri ütleb "foorumlased".
Kadii Entsu sviik / duttiv kustom Ralf Dream lostinthemist hint Cochrane Furs Jaz 0ll Forzelius Soprano Iceman Hendrik evatsikk Audrey Defexer CM-Girl adi Zinera IlseV uLtImAtEcRiTiC Jolt Priit Wolle Kristel / arterial tuusla Rasmus
Kui keegi end puudutatuna tunneb, et ta ära unustasin, siis palun öelge.
Valgus polnud ainuke asi, mis täna Kadriorus kõndis.
Spoiler :
I Ralf II uLtImAtEcRiTiC III Zinera IV Soprano V eerik VI Dream VII Kadii VIII 0ll IX tuusla X Furs XI lostinthemist XII Kickflick XIII evatsikk XIV JazZ- XV Px XVI Forzelius XVII Level XVIII ZeMonsta XIX Wolle XX Defexer XXI fatrixxx XXII Muahhaha XXIII Spellbound XXIV LiveForThis XXV bpuhnja XXVI Audrey XXVII Kaido XXVIII hint XXIX Jolt XXX CM-Girl XXXI adi XXXII Iceman XXXIII marfu XXXIV Kermit XXXV margot XXXVI Defka XXXVII MaarjaHi XXXVIII V XXXIX Cochrane XL Hendrik XLI Priit XLII Garli XLIII arterial
Mulle meeldis see hetk, kui sa vaatasid mulle otsa ja siis 0llile ja siis said aru, kes me oleme Tootin oma enda horni siia kõrvale ja ütlen, et ma tundsin su seljatagant juba ära, isegi vaatamata uuele soengule.
Mulle meeldis see hetk, kui sa vaatasid mulle otsa ja siis 0llile ja siis said aru, kes me oleme Tootin oma enda horni siia kõrvale ja ütlen, et ma tundsin su seljatagant juba ära, isegi vaatamata uuele soengule.
Seda juhtub üsna tihti, et läheb hetk aega, enne kui mul ühendus peas ära käib
1. lostinthemist 2. Chras 3. Soprano 4. evatsikk 5. Ralf 6. Forza + Maarja 7. Ronet 8. LiveForThis 9. Spellbound 10. Kickflick 11. Priit 12. Kristel/arterial 13. adi 14. bpuhnja + tema neiu 15. Wolle 16. Jolt 17. Katrina 18. AmishRakeFight 19. tuusla 20. Ahto 21. hint
Viimasest minupoolsest selle teema postitusest peaaegu 5 aastat möödas, oli vist aeg ka nimekirja täiendada. Selleaastase kokkutuleku tulemus. Chras't olen näinud varasemalt. Peaks ilmselt praegu kõik olema.