Parim eesti näitleja

Siia üldine arutelu lavastajatest, näitlejatest jms.

Moderator: Meeskond

Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

Vot selline mees nagu EGON NUTER väärib kindlasti mainimist!
seeru1980
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by seeru1980 »

Ivo Uukkivi, Mait Malmstein, Ita Ever, Egon Nuter ka
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
thebestB4
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by thebestB4 »

Mait Malmsten, Priit Võigemast, Marko Matvere, Aarne Üksküla. Naistest ma ei teagi, häid on palju.
cosmonaut
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by cosmonaut »

Norematest meeldib Mirtel Pohla üliväga. Vanematest vist ei ole kindlaid lemmikuid. Kui, siis Dvinjaninov ja Hannes Kaljujärv. Ja sellega tuleb meelde, et noortest meeldib Rasmus Kaljujärv.
Seif garanteerib turvalisuse – parimad seifid, Kaso
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Re: Parim eesti näitleja

Post by brixxx »

Ma ütlen need lemmik näitlejad, kes on mul pikka aega lemmikud olnud: Aarne Mati Üksküla, Lembit Ulfsak, Tõnu Kark, Andrus Vaarik, Ivo Uukkivi ja Ülle Kaljuste.

Viimasel ajal on meeldima hakanud: Tõnu Oja, Rein Oja, Juhan Ulfsak, Jüri Krjukov, Jüri Järvet, Enn Kraam, Rasmus Kaljujärv, Hendrik Toompere Jr, Hendrik Toompere Jr Jr, Marta Laan, Priit Võgemast, Evelin Võigemast, Risto Kübar, Guido Kangur, Helgi Sallo, Peeter Oja, Merle Palmiste, Raimo Pass, Taavi Teplenkov, Ita Ever, Hannes Kaljujärv, Tõnu Kilgas, Andres Dvinjaninov ja Ago Endrik Kerge.

Minult on kergem küsida, kes on su lemmik Eesti näitlejanna, siis on ainult üks näitlejanna ja selleks on Ülle Kaljuste.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

Lihtsam oleks vist nimetada olnud, kes ei meeldi...

Ei hakka uut posti tegema, aga sinu uuele kommentaarile märkuseks, et mulle "Marquis d'Artiste" eriti ei meeldinud.
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Post by brixxx »

Ma olen see kevad palju käinud Draamateatris ning kolm näitlejat on mind üllatanud, eriti Hendrik Toompere Jr (kas Hendrik Toompere Jr, peaks Hendrik Toompereks kutsutama, see on suht segadust tekitav, ajakirjanduses on Hendrik Toompere, aga Draamateatri kodulehel Hendrik Toompere Jr) rolliga Mihhail Bulgakov lavastuses ''Boulgakoff'', see näidend on minu lemmik selle hooaja näidend, laupäeval lähen teist Hendrik Toompere Jr lavastust vaatama Marquis d'Artiste, mis on muideks tema poja lavastus. ''Boulgakoff''is kuulsin esimest korda erinevaid värve Hendrik Toompere Jr hääles, kuigi olin enne telekas ka näinud Hendrik Toompere Jr, et seega võib öelda, et selle kevade kõige suurem üllataja minu jaoks oli Hendrik Toompere Jr.

Jan Uuspõld meeldib mulle teatris palju rohkem, ei meeldi teda eriti lolli mängijana vaadata, tõsiseid rollid meeldivad rohkem.

Raimo Pass on mulle ka teatris meeldima hakkanud, enne olin teda ainult ''Kodu keset linna'' prükkarina näinud.

Üks noor näitleja on teatris käies ka hakkanud meeldima Hendrik Toompere Jr Jr ning Marta Laan teeb sama häid rolle teatris kui ''Kodu keset linna''.

Minu arust kõige rohkem näitlejatest on muutunud Maria Klenskaja, et viimati noorena nägin teda seriaalis ''V.E.R.I'' ning siis nägin teda alles 2010.aastal seriaalis ''Kättemaksukontor'' ning see kevad lavastustest ''Augustikuu'', ''Hiilgav'', ''Viies kolonn'' ja ''Lekrüübe''. Minu arust ei ole Maria Klenskaja enam nii huvitav vaadata ja kuidagi liiga tõsised ja jamad rollid on tal, kuigi mängib rolle hästi, aga vahelduseks tahaks teda ka heatujulisema tegelaskujuna näha.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kickflick »

Üht ainsat lemmikut on mul võimatu välja tuua, aga meestest sümpatiseerivad kõige enam: Märt Avandi, Margus Prangel, Taavi Eelmaa, Lauri Lagle ja Tambet Tuisk. Naiste seast: Evelin Pang, Harriet Toompere, Mari Pokinen, Marta Laan ja Liina Vahtrik.
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rasmus »

Priit Võigemast ja Indrek Ojari. Ojari puhul on selgelt meeles mingi pikemat sorti monoloog Linnateatri "Pál-tänava poiste" etendusest, mille ajal oma kõrvalistujale vaikselt ütlesin midagi along the lines of "t*ra, see on näitlemine". Eesti filmidest ühtegi eriliselt säravat etteastet hetkel ei meenu, aga originaalsed Kelgukoerad ehk Ivo Uukkivi ja Mait Malmsten on ka vägagi sümpaatsed mehed.
Post Reply