Millega kuulate teie muusikat?
Moderator: Meeskond
Re: Millega kuulate teie muusikat?
Võtsin Spotify Premium paketi ja olen väga rahul. Muid programme ei kasutagi ja muusika osas on piraatlus minu jaoks ajalugu. 
Kickflick wrote:Võtsin Spotify Premium paketi ja olen väga rahul. Muid programme ei kasutagi ja muusika osas on piraatlus minu jaoks ajalugu.
Nutikat ostes pidin uue paketi valima ja esmapilgul tundus ka kõige ahvatlevam EMT'i pakkumine koos Spotify Premiumiga 12-kuuks, sest olin Spotify'd juba varem kasutanud. Otsustasin lõpuks jääda Tele2'e ja sain sealt Deezer Premiumi 24-kuuks tasuta.* Tuleb nüüd lihtsalt ümber harjutada, et mitte enam muusikat piraatida ja seda kasutada.
* Kusjuures vaatasin, et Tele2 on mai lõpus muutnud selle pakkumise 12 kuu peale.
- Ralf
- love <3
Mu foobar2000 praegu:
Spoiler :
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- lostinthemist
- Ristiisa

Aegade läbi parim rakendus muidugi - Windows Media Player.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

iTunes/iPhone
Spotify (olin pikalt ka premium klient aga hiljem loobusin. Ilmselt kunagi olen uuesti).
Youtube.
Üliharva tegelen piraatlusega. Aga siis ka tavaliselt üritan pärast ikkagi vastava plaadi kodu osta kui vähegi võimalik.
Aga tegelt olles ise pillimees, on kahjuks üsna tihti allergia muusika vastu. Armastus muusika vastu otseselt ei vähene aga armastus vaikuse vastu suureneb kordades.
Spotify (olin pikalt ka premium klient aga hiljem loobusin. Ilmselt kunagi olen uuesti).
Youtube.
Üliharva tegelen piraatlusega. Aga siis ka tavaliselt üritan pärast ikkagi vastava plaadi kodu osta kui vähegi võimalik.
Aga tegelt olles ise pillimees, on kahjuks üsna tihti allergia muusika vastu. Armastus muusika vastu otseselt ei vähene aga armastus vaikuse vastu suureneb kordades.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.