Rasmus wrote:Spoiler :
Troonide mäng
Moderator: Meeskond
Re: Troonide mäng
Forzelius wrote:Spoiler :
Spoiler :
GoT pole minu jaoks kunagi päriselt ära vajunud, kuigi hooaegade keskpaikades on WTF faktor kindlasti madalam. Igatahes, kuues hooaeg on alustanud väga jõuliselt ja tempokalt. Meeldiv.
Last edited by Jolt on 03. May 2016, 16:27, edited 1 time in total.
Jolt wrote:Forzelius wrote:Spoiler :Spoiler :
Jah. "GoT" pole kunagi varem selles vallas mingit allahindlust teinud, nii et ma ei mõista, miks seekordne sündmus erand oleks pidanud olema. Robb Stark oli omal ajal vähemalt sama tähtis tegelane.
Rasmus wrote:Jah. "GoT" pole kunagi varem selles vallas mingit allahindlust teinud, nii et ma ei mõista, miks seekordne sündmus erand oleks pidanud olema. Robb Stark oli omal ajal vähemalt sama tähtis tegelane.
Mulle endale tundub, et ma vastasin just täpselt sellele küsimusele.
Jolt wrote:Rasmus wrote:Jah. "GoT" pole kunagi varem selles vallas mingit allahindlust teinud, nii et ma ei mõista, miks seekordne sündmus erand oleks pidanud olema. Robb Stark oli omal ajal vähemalt sama tähtis tegelane.
Mulle endale tundub, et ma vastasin just täpselt sellele küsimusele.
Ja mulle tundub, et sama põhjendus oleks võinud mõne aasta eest ka Nedi ja Robbi kohta käia.
Spoiler :
Kui vaidled, saad hoiatuse.
Rasmus wrote:Kui vaidled, saad hoiatuse.
lol
Teatud tegelased saavad sarjas tunduvalt rohkem fookust kui raamatutes.
Spoiler :
LEVEL1 || super_efektiivne ||
Jah, ka mina ei väida, et
Spoiler :
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kammoon, pean isegi GoT-i teemas topeltpostitusi tegema või?
Igatahes: 6x04 oli täiega lahe.
Hetkel siis hooajas kaks head osa ja kaks snoozefesti. Läheb hea.
Igatahes: 6x04 oli täiega lahe.
- Joni ja Sansat oli ikka vääääga mõnus jälle koos näha, nende kohtumise ajal oli propa kananahk
- Baelish on tagasi ja as manipulatiivne as ever - meeldib, kuidas ta seda väikest psühhopaati enda kasuks tööle suudab panna
- Ramsay on nii äge villain, meeldib kindlalt rohkem kui Joffrey. Eriti see kiri, mille ta Jonile saatis - nii vinge
- Tyrion teeb jälle diile, kerged 2. hooaja flashbackid kõige paremas mõttes
- Dany on lahe!!
- Margaeryl on lõpuks võimalus välja saada - olengi teda juba igatsenud. Councili meetingud on ka lahedad, toovad esimest hooaega tagasi
- Starkid lähevad Boltonite vastu sõtta!
Hetkel siis hooajas kaks head osa ja kaks snoozefesti. Läheb hea.
Olen päri selle hinnanguga, et sellel hooajal on senini olnud kaks head ja kaks nuppude paika sättimise osa. Neljas episood kuulus minu jaoks pigem viimaste juurde. Sansa ja Joni kohtumine oli tõesti väga helge ja mõnus hetk. Olin üsna kindel, et nad pigem napilt ei trehva. Aga lõpp on vist sedavõrd lähedal, et kõik laiapillutud karakterid hakkavad üha enam samade tegevusliinide ümber koonduma. Ramsey kiri mõjus... efektiivselt.
Aga see Dany sisuliin. Aböhh.
Aga see Dany sisuliin. Aböhh.
Spoiler :
6x05, spoilerid
Kurb oli küll, aga Brani sisuliin on juba kolm (?) hooaega täiesti mõttetu olnud, nii et ei suutnud erilist emotsiooni tekitada. Võimalik muidugi, et asi on osaliselt selles, et vaatasin episoodi alles täna ja olin spoilerid juba kenasti varem kätte saanud.
Action tundus kiirustatud.
Emotsionaalseks muutis mu eeskätt Jorah' ja Dany hüvastijätt, kuna esimene nimetatu on selle universumi üks siiramaid tegelasi, kes tegutseb tõesti puhtalt armastuse nimel ja on valmis selle eest ka kõhklusteta surema. Danyl olid pisarad silmis, niisamuti minul.
Korralik episood.
Kurb oli küll, aga Brani sisuliin on juba kolm (?) hooaega täiesti mõttetu olnud, nii et ei suutnud erilist emotsiooni tekitada. Võimalik muidugi, et asi on osaliselt selles, et vaatasin episoodi alles täna ja olin spoilerid juba kenasti varem kätte saanud.
Action tundus kiirustatud.
Emotsionaalseks muutis mu eeskätt Jorah' ja Dany hüvastijätt, kuna esimene nimetatu on selle universumi üks siiramaid tegelasi, kes tegutseb tõesti puhtalt armastuse nimel ja on valmis selle eest ka kõhklusteta surema. Danyl olid pisarad silmis, niisamuti minul.
Korralik episood.