10 olulisemat albumit
Moderator: Meeskond
10 olulisemat albumit
Väike rip-off, aga usun, et JazZ- andestab mulle. Laduge siis siia 10 albumit, mis on teid läbi aegade kõige enam mõjutanud.
- Ralf
- love <3
Re: 10 OLULISEMAT ALBUMIT
Mõjutamise kohta ei oska nii täpselt öeldagi, aga kui ma peaksin valima 10 lemmikalbumit üldse, siis valiksin järgmised. Panin nimekirja maksimaalselt 1 albumi artisti kohta ehk siis meelega ei valinud samalt artistilt kahte albumit. Need on LP'd , mida peast tean ja mis aastate jooksul kõige rohkem rõõmu toonud.
Also, märkasin just, et hunt mu avataril on nagu Bob Dylan "Street-Legali" kaanel.
Mu valikutest justkui ilmneb, et ma ei eelista oma lemmikartistide puhul just nende enim kiidetud albumeid. Coheni "Death of a Ladies' Mani" peetakse tema üheks suureks äparduseks näiteks.
Also, märkasin just, et hunt mu avataril on nagu Bob Dylan "Street-Legali" kaanel.
Mu valikutest justkui ilmneb, et ma ei eelista oma lemmikartistide puhul just nende enim kiidetud albumeid. Coheni "Death of a Ladies' Mani" peetakse tema üheks suureks äparduseks näiteks.
Spoiler :
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: 10 olulisemat albumit
See ülesanne oli oluliselt raskem, kui eeldada võinuks. Kuulan muusikat küll albumipõhiselt, aga kümmet kokku saada oli sellegipoolest keeruline. Mitte sellepärast, et häid albumeid piisavalt poleks, aga lihtsalt pole nii palju selliseid, mida kerge käega "10 olulisema albumi" hulka nimetada julgeks.
Niisiis valisin välja neli albumit, mis on minu jaoks täiesti ajatud ja mille juurde igal hetkel rahuliku südamega tagasi võin tulla. Albumid, millega mul tõepoolest pikaajalisem ja "olulisem" suhe on olnud.
Ja siis lõppu veel mõned honorable mentionid, et teema pealkirjas nimetatud arv ikka täis saaks.
Enamvähem paremusjärjestuses.

408 scrobblet

405 scrobblet

374 scrobblet

162 scrobblet ja 15 aasta jagu sooje mälestusi
Lisaks:
The Offspring, "Smash" (1994)
Herald, "Gaia" (2010)
Accept, "Breaker" (1981)
Riot, "Thundersteel" (1988)
Riot V, "Unleash the Fire" (2014)
Helloween, "Unarmed" (2009)
King Diamond, "Abigail" (1987)
Iron Maiden, "Brave New World" (2000)
Taak, "Koerapööriöö" (2006)
Niisiis valisin välja neli albumit, mis on minu jaoks täiesti ajatud ja mille juurde igal hetkel rahuliku südamega tagasi võin tulla. Albumid, millega mul tõepoolest pikaajalisem ja "olulisem" suhe on olnud.
Ja siis lõppu veel mõned honorable mentionid, et teema pealkirjas nimetatud arv ikka täis saaks.
Enamvähem paremusjärjestuses.
- Judas Priest, "Painkiller" (1990)

408 scrobblet
- U.D.O., "Steelhammer" (2013)

405 scrobblet
- Judas Priest, "Sad Wings of Destiny" (1976)

374 scrobblet
- Terminaator, "Minu väike paradiis" (1995)

162 scrobblet ja 15 aasta jagu sooje mälestusi
Lisaks:
The Offspring, "Smash" (1994)
Herald, "Gaia" (2010)
Accept, "Breaker" (1981)
Riot, "Thundersteel" (1988)
Riot V, "Unleash the Fire" (2014)
Helloween, "Unarmed" (2009)
King Diamond, "Abigail" (1987)
Iron Maiden, "Brave New World" (2000)
Taak, "Koerapööriöö" (2006)
- These Silent Nights
- Teadmata kadunud

Üsna raske ülesanne.Eesti ja välismaa plaatide jaoks peaks ma eraldi topid tegema, sest 10 on lihtsalt liiga vähe.Hetkel siis välismaa.
10. Ou Est Le Swimming Pool - "The Golden Year" (2010)
9. Nirvana - "Nirvana" (2002)
8. Daughter - "If You Leave" (2013)
7. The Used - "In love and Death" (2004)
6. Linkin Park - "Hybrid Theory" (2000)
5. Alice Cooper - "Trash" (1989)
4. Johnny Cash - "American IV: The Man Comes Around" (2002)
3. Skid Row - "Skid Row" (1989)
2. A.F.I - "Decemberunderground" (2006)
1. Thirty Seconds to Mars - "A Beautiful Lie" (2005)
Üllatavalt ebapopulaarne teema.
10. Ou Est Le Swimming Pool - "The Golden Year" (2010)
9. Nirvana - "Nirvana" (2002)
8. Daughter - "If You Leave" (2013)
7. The Used - "In love and Death" (2004)
6. Linkin Park - "Hybrid Theory" (2000)
5. Alice Cooper - "Trash" (1989)
4. Johnny Cash - "American IV: The Man Comes Around" (2002)
3. Skid Row - "Skid Row" (1989)
2. A.F.I - "Decemberunderground" (2006)
1. Thirty Seconds to Mars - "A Beautiful Lie" (2005)
Üllatavalt ebapopulaarne teema.
Olles nüüd lõpuks suvevaheajal ja tasudes oma võlga. Level, võta õppust, Good Wife ootab, nii pingeline see finaal ka polnud, et sa ikka veel ennast kogud.
Süsteem siis pigem ajalooline hierarhia, mille najal ma olen jõudnud oma praegusesse muusikamaitsesse. Valikus just need, sest vahepeal on mälulüngad, seega polnud need ka väga tähtsad. Kuna olen eluaeg olnud pigem üksikute lugude, mitte albumite kuulaja, siis mõned albumid esindavad minu jaoks pigem tervet stiili või etappi, aga on sellest ajast teistest rohkem meelde jäänud.
Süsteem siis pigem ajalooline hierarhia, mille najal ma olen jõudnud oma praegusesse muusikamaitsesse. Valikus just need, sest vahepeal on mälulüngad, seega polnud need ka väga tähtsad. Kuna olen eluaeg olnud pigem üksikute lugude, mitte albumite kuulaja, siis mõned albumid esindavad minu jaoks pigem tervet stiili või etappi, aga on sellest ajast teistest rohkem meelde jäänud.
Spoiler :
- Ralf
- love <3
Uuendan oma nimekirja, mõned asjad jäid kripeldama, kui enda valikuid vaatasin siin teemas.
Luban endal seekord panna ühelt artistilt mitu albumit.
Miks ma The Riverit armastan, kirjutasin Rate Your Musicusse:
Võib-olla arvustan neid teisi ka millalgi.
Luban endal seekord panna ühelt artistilt mitu albumit.
Miks ma The Riverit armastan, kirjutasin Rate Your Musicusse:
Spoiler :
Võib-olla arvustan neid teisi ka millalgi.
Spoiler :
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora