Liiga
League of the Extraordinary Gentlemen
Tegevus toimub aastal 1899. Euroopat on tabanud katastroof, kuna salapärane kurjam Fantoom üritab riike üksteise vastu ässitada. Et armiline Fantoom peatada, palgatakse Allan Quatermain. Et Quatermaini võit oleks kindlam, antakse talle meeskond, kuhu kuuluvad teadlasest sõdalane kapten Nemo, Ameerika salateenistuse agent Tom Sawyer, Dracula kunagine armastatu Mina Harker, surematu Dorian Gray, nähtamatu varas Rodney Skinner ning ebastabiilne "paar" dr.Jekyll / mr.Hyde. Üheskoos asub see erakordne liiga vastu vaenlasele, kelle tegelikest plaanidest neil aimugi pole.
Terviklikku tutvustust loe siit.
Liiga
Moderator: Meeskond
Liiga
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
PARIM film ever !
Mäletan kui kunagi nägin Levelzone'is "Liiga" VHS'i ..ei mõelnud ka ostsin kohe ära.
Olen seda filmi niii palju juba vaadanud. Ei tüdine.Vahest tuleb mõni vahe sisse et mitu nädalat ei vaata ja kui avastan selle filmi uuesti siis vaatan mitu päeva jutti ja mitu korda päevas.
Lemmik kohad oleks siis kus nad Dorian Gray juurde lähevad.Eriti hea on see kui Mina paljastab oma olemuse. Teiste reageering on hea.
Samuti hea koht on see kus Hyde päästab teised pluss Nemo laeva ja siis teda kiidetakse ja tema nii tagasihoidlik on.
Skinner.. tema on mõnus tüüp.Ajab naerma.
Suurepärane film minu jaoks !
Mäletan kui kunagi nägin Levelzone'is "Liiga" VHS'i ..ei mõelnud ka ostsin kohe ära.
Olen seda filmi niii palju juba vaadanud. Ei tüdine.Vahest tuleb mõni vahe sisse et mitu nädalat ei vaata ja kui avastan selle filmi uuesti siis vaatan mitu päeva jutti ja mitu korda päevas.
Lemmik kohad oleks siis kus nad Dorian Gray juurde lähevad.Eriti hea on see kui Mina paljastab oma olemuse. Teiste reageering on hea.
Samuti hea koht on see kus Hyde päästab teised pluss Nemo laeva ja siis teda kiidetakse ja tema nii tagasihoidlik on.
Suurepärane film minu jaoks !
Re: Liiga
Kas nüüd just parim, aga ei saa aru, miks ta nii palju bashi on saanud. Täiesti kõlbeline meelelahutus. Kuigi ta läheb umbes ikka sinna kategooriasse nagu "The Day After Tomorrow", kus algust vaatad suurema innuga kui keskpaika/lõppu. Kena rewatch value kuni teatud määrani.