Igav kirjeldus
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Re: Igav kirjeldus
Mingi "Scott Pilgrim vs the World" ?
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:Mingi "Scott Pilgrim vs the World" ?
Üldsegi mitte! Vihjeks ehk, et iga lause mu eelmises postituses oli tegelikult vihje.
Ma ei tea kas see oli unes või ilmsi, aga mingil eelneval korral tundus see kirjeldus kuidagi pikem. Hetkel näib, et õige vastus võiks olla Eternal Sunshine of the Spotless Mind.
Jolt wrote:Ma ei tea kas see oli unes või ilmsi, aga mingil eelneval korral tundus see kirjeldus kuidagi pikem. Hetkel näib, et õige vastus võiks olla Eternal Sunshine of the Spotless Mind.
Üritasin selle pikema kirjelduse kustutamisega mingit omalaadset meta-vihjet luua ja tundub, et see taktika ei vedanud alt. Igal juhul oled saavutanud privilegeeritud positsiooni siia teemasse järgmine postitus teha.
Rassu wrote:KUIDAS!?!?!?
Sünnipäeva osa oli natuke jälgede segamiseks, sest filmis seda ju otseselt ei mainitud, aga samas võis ju eeldada, et muuhulgas ununes ka see. Juuste värvimisse puutuv peaks ju ilmselge* olema.
* Avastasin, et see on pisut silmakirjalik sõna, sest ilm ei ole peaaegu kunagi selge.
Jahimees leiab kohvri.
Ei mäleta täpselt, kas seal oli just kohver, aga A Simple Plan?
Pole A Simple Plan'i - veel - näinud ja seega ei oska selle vastus-küsimuse peale midagi kosta.
Forza leidis igatahes õige kohvri.
Forza leidis igatahes õige kohvri.
Bonnie and Clyde?
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker