Äärmiselt rahuldav episood. Mõnusalt TWD-lik lõpp.
Elavad surnud
Moderator: Meeskond
Re: Elavad surnud
Kuulge, 6x09 oli päris hea! Juba selline BrBa stiilis [Intensity intensifies] episood.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
IMDb arvab, et 6x09 on sarja parim episood siiani ja mina olen nõus. Nüüd on ainult see probleem, et kogu eelarve kulutati ühe osa peale ära ja hooaja lõpuni tuleb jälle mingi staatiline redutamine. Aga noh, nii kõva episoodi eest olen valmis kannatama küll.
Külmavärinad ja pisarad ja mida ei. Imeline episood.
Spoiler :
Külmavärinad ja pisarad ja mida ei. Imeline episood.
Spoiler :
Hea episood, aga ei midagi erilist, see sari peab natuke rohkem üritada, et millegagi rabada. Kuigi suund oli juba parem.

- Spellbound
- Ristiisa

Väga meh. Kõik käituvad endiselt lollilt ja episood on täis juhuslike momente, millel puudub tegelik kaal, sest need on loodud järgmise deus ex machina momendi ette mängimise jaoks.
Kaks artiklit, mis võttavad minu frustratsioonid hästi kokku:
Funny or Die
Erik Kain
Spoiler :
Kaks artiklit, mis võttavad minu frustratsioonid hästi kokku:
Funny or Die
Erik Kain
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
6x10
Spoiler :
Päevik | 2021

- LiveForThis
- Ristiisa

S06, E10
Adventures of Rick and Daryl: True story of two goofballs who managed to
See tegelinski oli äge. Lugesin TWD wikit kah ja tema saabumine peaks asju põnevamaks muutma. Ootan Neganit, aga karta on, et sellel hooajal näeme temast ainult mõnda eriti lühikest teaser kaadrit või stseeni.
Adventures of Rick and Daryl: True story of two goofballs who managed to
Spoiler :
See tegelinski oli äge. Lugesin TWD wikit kah ja tema saabumine peaks asju põnevamaks muutma. Ootan Neganit, aga karta on, et sellel hooajal näeme temast ainult mõnda eriti lühikest teaser kaadrit või stseeni.
Heh, mõtlesin alguses, et see on mingi unenägu, nii positiivset vibe'i pole juba ammu olnud. Väga mõnusalt hüpati eelmise nädala tragöödiast üle. Ja kusjuures see vibe püsis vahelduva eduga terve episoodi vältel, tavaliselt topitakse sellistel puhkudel midagi konkreetselt ränka vahele. Deanna oli küll, aga see vähemalt minu meeleolu madalamaks ei tõmmanud. Jesus tundub täitsa lahe.
Pakuks isegi, et paar kuud. Rick oli viimasel korral Jessie'ga suhtes veel, imo.
Level wrote:Tundus, et eelmise osa sündmustest on paar nädalat möödas.
Pakuks isegi, et paar kuud. Rick oli viimasel korral Jessie'ga suhtes veel, imo.
Spoiler :
Level wrote:6x10Spoiler :
Heh, mõtlesin korraks, timeline'i üle vaatamata, et sa panid selle sinna mängu peale seda osa.
Norm osa oli, kuigi jah, classic twd @ truck.

Ma olin ainuke, kellel 6x12 ajal mingid "Sicario" flashbackid olid? See muusika oli ikka väga sarnane. Muidugi valiti ka õige film, millest õppust võtta, kuna sellist tüüpi vaiksete action-stseenide jaoks pinge loomises on "Sicariost" lähtumine ilmselt parim bet.
Aga jah, küllalt märkamatult on "TWD" päriselt heaks seriaaliks muutunud ja praegu on küll kõik eeldused olemas, et sellist taset hooaja lõpuni hoida.
Spoiler :
Aga jah, küllalt märkamatult on "TWD" päriselt heaks seriaaliks muutunud ja praegu on küll kõik eeldused olemas, et sellist taset hooaja lõpuni hoida.
Spoiler :
6x12
Tekitas isu Left 4 Deadi pelada. Hea haaranguline episood! Isegi see jauramine linnamüüride vahel ei käinud eriti närvidele. Progress missugune!
Tekitas isu Left 4 Deadi pelada. Hea haaranguline episood! Isegi see jauramine linnamüüride vahel ei käinud eriti närvidele. Progress missugune!
Spoiler :
Päevik | 2021

6. hooaeg on siiani päris hea olnud, kuigi juba vaikselt hakkab jutustamist ka rohkem tekkima.
Spoiler :
Re: Elevad surnud
Kuulge, parim "TWD" hooaeg üldse?
6x15 oli ilmselgelt selline vaikus enne tormi episood. Finale tuleb pöörane.
Kuulsin, et järgmine nädal tuleb üks vana tegelane ka tagasi, nii et saab igatahes põnev olema.
6x15 oli ilmselgelt selline vaikus enne tormi episood. Finale tuleb pöörane.
Spoiler :
Kuulsin, et järgmine nädal tuleb üks vana tegelane ka tagasi, nii et saab igatahes põnev olema.
Naah, see küll rumalus pole. Kui minnakse suhteliselt turvalisele ravimi-runile (nii turvaline, kui selles maailmas üldse võimalik on), siis pole arsti kaasa võtmine sugugi suur patt.Zinera wrote:Spoiler :
No terve hooaja vältel on
saanud sellist saan-varsti-surma editit, et ei näe, kuidas see keegi teine saaks olla. Arvan, et
Oleks muidugi ülimalt rahul, kui läheks natukenegi teistmoodi, sest selline asjade käik tundub olevat liiga ettenähtav ja mingisugune üllatusmoment oleks kena.
Spoiler :
Spoiler :