õuna ja apelsini mahlad on head. ka panaani ja kiivimahladel on huvitav maitse. Ei istu paksud mahlad, nagu, virsiku, tomati, ploomi jne.
mis joomisse puutub on see suhteline asi.. näiteks keskeuroopas see pea igalpool alates 16.. Ka joomisel ja joomisel on vahe. Siiski ärge kalduge teemast välja: teema on mahladest.
DjD wrote:kas see teil kariibi mere piraatide möju või jah tõesti rum teile meelibki:D:D
See rummi fänlus on mul "iidne". "Kariibi mere piraadid" oli lihtsalt mõnus meeldetuletus ja ei meeldi rumm sellepärast rohkem. Tegelikult pole ma juba väga ammu rummi joonud kahjuks.
Apelsinimahl on põhiline. Kõige kauaaegsem lemmik on Aura oma. Viimasel ajal pigem ostan soodsama hinna tõttu Selveri apelsinimahla. Gutta oma näiteks ei maitse üldse. Tomatimahlaga vastupidi, Aura oma ei maitse, Gutta oma on lemmik. Õunamahl on ka üks lemmikuid. Poe omadest tavaliselt ostnud kas Aura või Selveri oma, aga kõikse parem ikka kodutehtud. Aura (vahest Selveri) segumahla saab ostetud. Vahepeal ostan ka midagi uut proovimiseks, aga nagu jookide puhul ikka, ostan ikka neid jooke mida kõige kauem tarbinud. Cappy mahlad ka meeldivad, ägedad pudelid. Ja taaskord apelsini oma on lemmik. Sadotšok nektarid olid kunagi suured lemmikud, eriti õuna-porgandi-maasika oma.
EDIT: Gutta granaatõunamahl on häääää.
Last edited by CM-Girl on 18. February 2016, 17:24, edited 1 time in total.
Nii kurb kui see ka poleks, ostan mahla ainult selleks, et oleks viinale midagi peale juua. Niisama mahla ei joo üldiselt, aga tomatimahl ja apelsinimahl on jätkuvalt lemmikud ka kümme aastakest hiljem, kui nad liiga vesised pole. Vahel harva õunamahl läheb ka kenasti.
Tomatimahl on ilmselt vist ainukene mahl, mida ma igal võimalusel täie rauaga heidin. Ei mõista, kuidas mõni inimene seda rahuliku meelega terve paki saab ära lürpida, ma ei suuda kahte lonksugi võtta, esimese lonksu võtaks juba niigi sunniviisiliselt.
Rain wrote:Tomatimahl on ilmselt vist ainukene mahl, mida ma igal võimalusel täie rauaga heidin. Ei mõista, kuidas mõni inimene seda rahuliku meelega terve paki saab ära lürpida, ma ei suuda kahte lonksugi võtta, esimese lonksu võtaks juba niigi sunniviisiliselt.
Mulle ka ei meeldi tomatimahl, ketšup on parem.
Kuri keel on teravam kui nuga.
Varga vastu pandi vanasti luuavars ukse taha, röövlile pandi luuavarrega vastu pead!
Avengers assemble!