Concentration
Moderator: Meeskond
Re: Concentration
Pean mainima, et oleksin sama pakkumise teinud, aga ei saanud varem postitada, sest otsisin POOL TUNDI sobivat gifi. Olukord poleks päris nii masendav, kui selle lõpuks vähemalt leidnud oleksin.
Kuna tulin siia, et oma teadmistega hoobelda ja ruut´´´´´´i suhtes pahameelt avaldada ning esimesega neist olen ma peaaegu lõpetanud, siis jätan teid siia järgneva pildiga. Mõelge sellele.
Kuna tulin siia, et oma teadmistega hoobelda ja ruut´´´´´´i suhtes pahameelt avaldada ning esimesega neist olen ma peaaegu lõpetanud, siis jätan teid siia järgneva pildiga. Mõelge sellele.
Spoiler :
Carlito's Way - hästi koostatud ülesanne. Mõistagi eeldusel, et pakkumine läks täppi.
Filmiveebi aasta film, aasta treiler ja aasta üllataja?
Ole pühitsetud hobujõudude, kroomi ja aqua-cola nimel - 2015 aasta fv kolmainsus on korrektne vastus. 
- Ralf
- love <3
Ma ei pane neid miinusmärke ise kunagi tähele, olgugi et suured ja punased 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Jah. Mingi eelmise minu poolt tehtud mõistatuse puhul oli vist sama segadus.
Kodus oleksin kogu asja veidi viimistletumalt teinud... aga tööl kasutasin maksimaalselt kättesaadavaid vahendeid. Aga olgu, selle taseme pilditöötlus pole keeruline ka paintis ära teha. Jätan meelde.
Kodus oleksin kogu asja veidi viimistletumalt teinud... aga tööl kasutasin maksimaalselt kättesaadavaid vahendeid. Aga olgu, selle taseme pilditöötlus pole keeruline ka paintis ära teha. Jätan meelde.