Netflix
Moderator: Meeskond
Re: Netflix
Ma pole Netflixi vastu erilist huvi üles näidanud, kuigi olen nö antipiraat. Uuemaid filme vaatan parema meelega kinos. Pole mingi eriline seriaalihull ka (nagu Level näiteks). Lepin nende sarjadega, mis telerist tulevad. Mul on salvestamine tellitud, nii et saan asja endale sobival ajal vaadata ja reklaamidest üle kerida. Viimaste aastate lemmikud sarjade seas on näiteks "Boardwalk Empire", "The Big Bang Theory", "House of Cards" (mida Eesti Netlfixis polegi) ja muidugi "True Detective'i" 1. hooaeg oli mind-blowing. Ega mul seda aega ka nii tohutult pole, et oleks tungiv vajadus veel lisaks kuskilt filme või sarju vaadata. Teisisõnu, ma pole veel Netlfilixi värki suurt süvenenud, aga väga võimalik, et tulevikus hakkab asi huvitama.
Kirjutasin Netflixile soomekeelsete subtiitrite osas ja paistab, et mind on kuulda võetud. 
Kus vähegi võimalik, seal on olemas.
Kus vähegi võimalik, seal on olemas.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- GorrestFap
- Teadmata kadunud

Aloha,
Kas keegi teab mõnda veel toimivat VPNi, chrome veebilehitseja laiendusena?
Korraga pandi paljud kinni, kuid kas mõni Wizard naudib endiselt USA filmivalikut?
Eesti suurepärases valikus ainult the matrix ja We Are Ze Millers, jõle hädine värk...
Kas keegi teab mõnda veel toimivat VPNi, chrome veebilehitseja laiendusena?
Korraga pandi paljud kinni, kuid kas mõni Wizard naudib endiselt USA filmivalikut?
Eesti suurepärases valikus ainult the matrix ja We Are Ze Millers, jõle hädine värk...

Valik on endiselt üsna nigel, kuigi juurde on lisatud mõningaid normaalseid asju ka aja jooksul. Ja noh, ma muidugi "binge watchin" lemmiksarju lihtsalt uuesti ja uuesti
pooled Netflix Originalid on õudsad saastad
- SaPoleKole
- Teadmata kadunud

Puhume siia elu sisse siis.
Minu lemmikud Netflixis:
1. Orange Is The New Black
2. Glow
3. Disenchantment
Minu lemmikud Netflixis:
1. Orange Is The New Black
2. Glow
3. Disenchantment
Milliseid sarju te praegu vaatate?
Meth1992 wrote:Milliseid sarju te praegu vaatate?
Häid.