Sõda
A War (Krigen) (2015)
Claus Pedersen (Pilou Asbæk) on noor, siiras ja kohusetundlik sõjaväelane, kes juhib edukalt ja alati eesrindel Taani kaitseväelaste kompaniid Afganistanis. Samal ajal annab tema abikaasa Maria (Tuva Novotny) Kopenhaagenis endast parima, et toime tulla nende kolme väikese lapse ja koduse eluga. Ühel päeval annab Claus sõjaväljal Talibani vihisevate kuulide all käsu, mis toob kaasa tõsiseid tagajärgi ja pöörab nende pere elu ootamatult pea peale.
Loe täielikku tutvustust siit
Sõda
Moderator: Meeskond
Sõda
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- LiveForThis
- Ristiisa

Re: Sõda
Hah, sellega oli mul möödunud PÖFFil naljakas lugu.
Nimelt see film oli minu jaoks niivõrd talumatult igav (klišee, klišee otsa ja üksluine, ettearvatav loo areng), et lahkusin seansilt enne kui peategelane tagasi koju saadeti.
Nagu see osa, mida filmist nägin, oli niivõrd armetult ootuspärane, et ma ei soovinud oma aega raisata selle peale.
Nimelt see film oli minu jaoks niivõrd talumatult igav (klišee, klišee otsa ja üksluine, ettearvatav loo areng), et lahkusin seansilt enne kui peategelane tagasi koju saadeti.
Nagu see osa, mida filmist nägin, oli niivõrd armetult ootuspärane, et ma ei soovinud oma aega raisata selle peale.
Re: Sõda
Film on segu sõjapõnevikust, inimlikust draamast ja kohtudraamast. Meeldis, et jäädi kogu filmi vältel igati realistlikuks. Peategelase keeruline moraaliküsimus andis kõvasti mõtteainet ja oli hästi välja mängitud.
Üldkokkuvõttes hea film.
7/10
Neid klišeesid nüüd nii palju ka ei olnud.LiveForThis wrote:Nimelt see film oli minu jaoks niivõrd talumatult igav (klišee, klišee otsa ja üksluine, ettearvatav loo areng), et lahkusin seansilt enne kui peategelane tagasi koju saadeti.
Spoiler :
Üldkokkuvõttes hea film.
7/10