Raamatukogu
Moderator: Meeskond
Raamatukogu
Prooviks siis ka sellist nimekirja teha. Pange siis siia nimekirjad oma raamatukogudest. Et asi liiga pikaks ei veniks, siis piirduge siiski raamatutega, mida konkreetselt kogute (minu puhul ulmekirjandus) või raamatud, mis teil on ja teile meeldivad. Kõiki majas leiduvaid raamatuid pole vast vaja.
Minu ulmekirjanduse kogu asub siin:
http://cochrane.planet.ee/ULMERAAMAT.html
Kokku hetkel 36 eestikeelset, 9 inglisekeelset ja 14 saksakeelset.
Minu ulmekirjanduse kogu asub siin:
http://cochrane.planet.ee/ULMERAAMAT.html
Kokku hetkel 36 eestikeelset, 9 inglisekeelset ja 14 saksakeelset.
OT:Kahetsusväärne... ma olen elu jooksul kohanud lihtsalt liiga palju inimesi, kes uhkustavad sellega, et pole elu jooksul mitte ühtegi raamatut läbilugenud, ja on keskkoolist läbi saanud või miskit muud sarnast, argumendid on sellelaadsed, et "kuidas sa saad raamatut nautida, kui neljanda lehekülje juures ei mäleta sa ju enam, et millest seal alguses juttugi oli". Ja seetõttu tunnen kaasa kõigile inimestele, kes julgevad avalikult kuulutada, et nad raamatuid ei loe.
Ise ma suurem asi raamatukoguja ei ole, külastan Keskraamatukogu üle kolme nädala ja võtan tavaliselt kaks raamatu, mis selle aja jooksul üritan läbilugeda.
Aga olen juba mõelnud teatud raamatute ostmisele ja see käiks eelkõige autorite järgi - ASIMOV, BRADBURY, VONNEGUT, BULGAKOV ja nii mõnedki üksikteosed. Liikide poolest ennekõike ulme ja siis lihtsalt poolfilosoofilised romaanid.
Ise ma suurem asi raamatukoguja ei ole, külastan Keskraamatukogu üle kolme nädala ja võtan tavaliselt kaks raamatu, mis selle aja jooksul üritan läbilugeda.
Aga olen juba mõelnud teatud raamatute ostmisele ja see käiks eelkõige autorite järgi - ASIMOV, BRADBURY, VONNEGUT, BULGAKOV ja nii mõnedki üksikteosed. Liikide poolest ennekõike ulme ja siis lihtsalt poolfilosoofilised romaanid.
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

jeekum speekum kes neid jõuab kokku arvata, kui vaatan valget riiulit, noh, 7 vahet, igas topelt raamatuid, ütleme 80 kuni 90 tükki ühes vahes see on 600, pruun riiul, raamatud 4 vahes igatepidi, ütleme 350, pluss mu laste luuleraamatute kollektsioon 220 umbes, pluss suur riiul, entsüklupiidjad ja elulood ja sõnaraamatud on kah ca 250, ja siis on veel kuskil 70 - 80 taskuformaadis raamatut ja Viljandis on osa mu raamatuid nagu laste- juturaamatud (kogun illustratsioonide pärast, eesti tippgraafikud ) mida võib olla ca 160, ja siis Hunteri raamatud siin laua pial, praegu ainult 5 tk.
no palju sai.
no palju sai.
Re: Raamatukogu
Elulooraamatud - Eelistatumad on raamatud muusikutest või filmitegijatest (näitlejad / lavastajad)
Armastusromaanid - Harlequini seeriast on raamatuid kõige rohkem. Kunagi sai ostetuid neid raamatuid täishinnaga, nüüd pigem ostan neid siis kui soodukad. Cartlandi raamatuid on ka omajagu.
Plaan on hankida endale "Seiklusjutte maalt ja merelt" seeria.
Armastusromaanid - Harlequini seeriast on raamatuid kõige rohkem. Kunagi sai ostetuid neid raamatuid täishinnaga, nüüd pigem ostan neid siis kui soodukad. Cartlandi raamatuid on ka omajagu.
Plaan on hankida endale "Seiklusjutte maalt ja merelt" seeria.
CM-Girl wrote:Plaan on hankida endale "Seiklusjutte maalt ja merelt" seeria.
Heh, olen oma vanaisalt aastaid noolinud seda. Meil selline musta huumoriga jutt olnud, et pärandab mulle need.

Kas "Seiklusjutte maalt ja merelt" seeria ei koosne mitte umbes sajast raamatust?
Nimekirja koostada ei viitsi, nii et lähen lihtsama vastupanu teed ja panen pildi.
Pilti täissuuruses uurides peaksid pealkirjad ka näha olema. Minu enda panust on kõige tugevamalt tunda alt teise ja kolmanda riiuli vasakus ääres ja neljanda keskosas. Ülejäänud on suuremas osas ema ja isa omad, ehkki ma kahtlen, et nemadki neid kunagi lugenud on - pigem lihtsalt oma vanemate käest mingil moel kaasa saanud. Loodan kunagi jõuda ka sinnamaale, et terve riiul on täis loetud raamatuid, aga hetkel on isegi minu enda ostud vähemalt 30% ulatuses lugemata. "The Disaster Artist" ei kvalifitseeru, see on tegelikult Jazi oma.
Nimekirja koostada ei viitsi, nii et lähen lihtsama vastupanu teed ja panen pildi.
Spoiler :
Pilti täissuuruses uurides peaksid pealkirjad ka näha olema. Minu enda panust on kõige tugevamalt tunda alt teise ja kolmanda riiuli vasakus ääres ja neljanda keskosas. Ülejäänud on suuremas osas ema ja isa omad, ehkki ma kahtlen, et nemadki neid kunagi lugenud on - pigem lihtsalt oma vanemate käest mingil moel kaasa saanud. Loodan kunagi jõuda ka sinnamaale, et terve riiul on täis loetud raamatuid, aga hetkel on isegi minu enda ostud vähemalt 30% ulatuses lugemata. "The Disaster Artist" ei kvalifitseeru, see on tegelikult Jazi oma.
100 raamatut küll polnud imo. Ja isegi kui on, siis raamatukogu ongi midagi suurt ju.