Kasutajanimed
Moderator: Meeskond
Ei mäleta enam.. väiksena sai jututubades iga nädal erineva nimega oldud.. Siis kuskil 99 või 2000 jäi Level[X] peale, ning hiljem kaotasin selle [X]'i sealt ära. Pole küll originaalne kasutajanimi, kuid muuta ka ei viitsi. Peate leppima.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

mul oli liitumise aegu parasjagu laual raamat peata ratsanikust
(ei mäleta originaali nime ega autori nime aga üks parajalt jäme
teos oli ning ei olnud minu meelest see lugu milles peata ratsanikku
ekraanil christopher walken kehastas vaid muu jutt).
ehk ei hakanud ma enam kaugemalt nime otsima vaid panin
selle kui esimese pähekaranud mõtte.
(ei mäleta originaali nime ega autori nime aga üks parajalt jäme
teos oli ning ei olnud minu meelest see lugu milles peata ratsanikku
ekraanil christopher walken kehastas vaid muu jutt).
ehk ei hakanud ma enam kaugemalt nime otsima vaid panin
selle kui esimese pähekaranud mõtte.
- Ralf
- love <3
Mõistagi pärisnimi.
Varjunimedena kasutan aga Fletcherit, Fletchut või Sgt. Fletcherit või üldse SgtF'i. Nimi Fletcher on võetud Stephen Kingi novellist "In the Deathroom". See on muidugi inglise keelt rääkivates maades üsna levinud nimi. Vanasti olen kasutanud selliseid nimesid nagu deatheatre (mis on mu MSN'i aadressiks ja kombinatsioon sõnadest death ja theatre, aga hääldatakse dethetrrr), Comanche jne. Viimasel ajal olen üldiselt Ralf. Mis siin ikka anonüümitseda.
Varjunimedena kasutan aga Fletcherit, Fletchut või Sgt. Fletcherit või üldse SgtF'i. Nimi Fletcher on võetud Stephen Kingi novellist "In the Deathroom". See on muidugi inglise keelt rääkivates maades üsna levinud nimi. Vanasti olen kasutanud selliseid nimesid nagu deatheatre (mis on mu MSN'i aadressiks ja kombinatsioon sõnadest death ja theatre, aga hääldatakse dethetrrr), Comanche jne. Viimasel ajal olen üldiselt Ralf. Mis siin ikka anonüümitseda.
Forza wrote:Kert Dorbek peaks olema vist?
Võib-olla panen mööda.
Natuke panid jah!
Gert Dorbek siiski!
http://basket.ee/index.php?mid=11§i ... er&id=2986
Scorpion parandas õigeks jah. Gert Dorbek on jah Kalev cramos mängiv korvpallur. Tegelikult on vähemalt kaks Dorbekut veel Eesti korvpallis üks on Erik Dorbek ja ta vend ka minu teada mängib.
Gert Dorbekuga käisin isegi ühse klassis 6 aastat. Ei ole vist sugulsed lihtsalt selline juhuste kokku langevus. Tegelikult on see päris lahe lugu.
Kui ema mind esimesse klassi pani, siis küsiti tema käest, et kas minu vend on juba registreerinud. Ema vastas, et ei ole. Õpetaja siis ütles, et klassis on veel üks Dorbek ja elab samas majas ja samas trepikojas. Kaks korrust oli vahet. See on ka imelikul kombel meeles, et kui esimene koolipäev oli, siis istusin tema kõrvale kuigi polnud kunagi näinudki teda.
Gert Dorbekuga käisin isegi ühse klassis 6 aastat. Ei ole vist sugulsed lihtsalt selline juhuste kokku langevus. Tegelikult on see päris lahe lugu.
Kui ema mind esimesse klassi pani, siis küsiti tema käest, et kas minu vend on juba registreerinud. Ema vastas, et ei ole. Õpetaja siis ütles, et klassis on veel üks Dorbek ja elab samas majas ja samas trepikojas. Kaks korrust oli vahet. See on ka imelikul kombel meeles, et kui esimene koolipäev oli, siis istusin tema kõrvale kuigi polnud kunagi näinudki teda.
Re: Kasutajanimed
Criminal Minds (lemmikuim seriaal). CM-tüdruk poleks sobinud, nii, et CM-Girl'i kasuks langes valik.
Arvan, et Filmiveebil on lõpuks õigus teada saada, et mu kasutajanimi pärinemiskohaks on ...
Spoiler :
Spoiler :
Spoiler :
Spoiler :
Spoiler :
See tuli Thori haamri nimest.
Kuri keel on teravam kui nuga.
Varga vastu pandi vanasti luuavars ukse taha, röövlile pandi luuavarrega vastu pead!
Avengers assemble!
Varga vastu pandi vanasti luuavars ukse taha, röövlile pandi luuavarrega vastu pead!
Avengers assemble!