Aasta Filmiveebi kasutaja 2015
Re: Aasta Filmiveebi kasutaja 2015
Tuusla jõudis sama tähelepanekuga napilt ette. Teaduse ajalugu on täis olukordi, kus kaks teadlast jõuavad maakera erinevates punktides teineteise uurimustöödest sõltumata samade järeldusteni. Ja siiani on (peaaegu) kõik need tõestused tõeseks osutunud. Esitan seega oma mõttekäigu muutmata kujul.
Kuna ma olen vaadanud tervelt kaht House of Cardsi hooaega ja vähemalt ühte poliitilise alatooniga teatrietendust tean ma poliitikast väga palju, kui mitte kõike. Seega pole nii selge liidri eest ära rebimine minu jaoks sugugi üllatav. Markeerisin enda jaoks ära mitmed JazZ-i populistlikud avaldused, mis on üsna kindlasti selle edu aluseks. Põhiliselt pean muidugi silmas seda, hetkel ka laiemal poliitilisel maastikul, väga trendikat häälekate ja muul moel tüütute vähemuste represseerimisele kutsumist ja saatana jüngriteks nimetamist.
Nimetades kedagi teist sellises seisus aasta foorumlaseks näitaks, et ma pole Underwoodide MOst midagi õppinud.
Mälu järgi ütleksin, et olen peaaegu igal eelneval aastal üheks fv aasta kasutajaks pakkunud JazZ-i. Sellel samal põhjusel, mida siin juba korduvalt nimetatud - ka minu jaoks on tema postitused läbinisti muhe lugemine. Seega on selle teise nominendi leidmine mingis mõttes huvitavam ülesanne. Sellel aastal kuulub minu poolehoid ja tänu Rassule. Samuti põhjusel, mida siin on korduvalt juba nimetatud. Väga suur ja selge panus sellesse, et filmiveeb püsiks aktiivne ja tegus ka algses foorumi formaadis. Nii et kui JazZ-i postitused annavad filmiveebile selle muheduse mida võiks nimetada ka fv hingeks, siis Rassu toimib südametunnistusena.
Kõige tänamatuma osa panusest on eelmisel aastal nähtavasti andnud Rain, Soprano ja evatsikk. Aitäh.
Eraldi esiletõstmist väärib minu silmis ka eerik-isiksusetüüp-koleerik. Sinu muusikaviktoriini teemas valitud lood pole kunagi ilmsed ja lihtsad, kuid reeglina siiski mingit pidi tuttavad ja kuidagi lahendatavad. Palun jätka (kvaliteetpostitustega).
Kuna ma olen vaadanud tervelt kaht House of Cardsi hooaega ja vähemalt ühte poliitilise alatooniga teatrietendust tean ma poliitikast väga palju, kui mitte kõike. Seega pole nii selge liidri eest ära rebimine minu jaoks sugugi üllatav. Markeerisin enda jaoks ära mitmed JazZ-i populistlikud avaldused, mis on üsna kindlasti selle edu aluseks. Põhiliselt pean muidugi silmas seda, hetkel ka laiemal poliitilisel maastikul, väga trendikat häälekate ja muul moel tüütute vähemuste represseerimisele kutsumist ja saatana jüngriteks nimetamist.
Nimetades kedagi teist sellises seisus aasta foorumlaseks näitaks, et ma pole Underwoodide MOst midagi õppinud.
Mälu järgi ütleksin, et olen peaaegu igal eelneval aastal üheks fv aasta kasutajaks pakkunud JazZ-i. Sellel samal põhjusel, mida siin juba korduvalt nimetatud - ka minu jaoks on tema postitused läbinisti muhe lugemine. Seega on selle teise nominendi leidmine mingis mõttes huvitavam ülesanne. Sellel aastal kuulub minu poolehoid ja tänu Rassule. Samuti põhjusel, mida siin on korduvalt juba nimetatud. Väga suur ja selge panus sellesse, et filmiveeb püsiks aktiivne ja tegus ka algses foorumi formaadis. Nii et kui JazZ-i postitused annavad filmiveebile selle muheduse mida võiks nimetada ka fv hingeks, siis Rassu toimib südametunnistusena.
Kõige tänamatuma osa panusest on eelmisel aastal nähtavasti andnud Rain, Soprano ja evatsikk. Aitäh.
Eraldi esiletõstmist väärib minu silmis ka eerik-isiksusetüüp-koleerik. Sinu muusikaviktoriini teemas valitud lood pole kunagi ilmsed ja lihtsad, kuid reeglina siiski mingit pidi tuttavad ja kuidagi lahendatavad. Palun jätka (kvaliteetpostitustega).
Nomineerisin Ralfi ja Leveli ehk siis need ainukesed kaks inimest, kes minu kõrval veel 2015. aasta aktiivsete foorumlaste hulka kvalifitseeruvad. Seetõttu on mul äärmiselt hea meel näha, et ka teised nende pidevat ja rasket tööd hindavad ning see ka siinses hääletuses kajastub. Jolti pääsemine lõplike nominentide hulka on samuti igati ootuspärane, kuna ta on lihtsalt niivõrd hämmastavalt sümpaatne inimene, et suudaks ilmselt ka aasta jooksul kordagi foorumisse jalga tõstmata nominatsiooni saada. Nimekirja viiendale kohale oleksin oodanud tegelikult hoopis Sopranot, kes seekordse kokkutuleku korraldamise tervikuna (peaaegu?) enda kanda võttis ning Filmiveebi eksistentsi jaoks üldse suhteliselt märkimisväärset rolli mängib, aga on rõõm näha, et foorumlased ikkagi normaalseid inimesi eelistavad ja nominentide sekka eelnimetatud isiku asemel Jazi valisid.
Nii et esimest korda Jazi eduseisu märgates olinväga pettunud päris üllatunud (vt Leveli postitus). Tõepoolest, tema postitused on reeglina keskmisest põhjalikumad ning kipuvad endas sisaldama vähemalt üht nalja, mis ei ole väga forced ja ka objektiivselt adekvaatseks huumoriks kvalifitseerub, kuid Jazi kahjuks mängib pidevalt see "kvaliteet üle kvantiteedi" faktor, mis kõnealuse filmiveeblase kontekstis pikki ebaaktiivseid perioode tähendab. Aga kuna märkimisväärne osa Jazi postituste koguhulgast on minu pideva ergutamise (loe: sõimamise) tagajärg, on raske end väga petetuna tunda. Lisaks on Jaz vaieldamatult parim asi (tean, et asi=ese, aga vahet pole), mille enda jaoks Filmiveebist üldse leidnud olen.
Niisiis: kuna kolme väga hea sõbra (ja Jolti) seast parimat kandidaati valida on paras katsumus, võtan Sopranole sarnaselt appi Jazi poolt üle-eelmisel aastal populaarseks tehtud keerulised meetmed, millega oma valikut ratsionaliseerida püüan.
Ilmselt võiks siis öelda nii, et Ralf väärib võitu foorumlasena, Level meeskonnaliikmena ja Jaz inimesena. Nagu eelnev analüüski tõestab, olen objektiivselt parim ikkagi mina, aga seda ei ole vist eriti viisakas kõva häälega välja öelda. Kuna nüüd on selge, et olete kõik mulle räiget ülekohust teinud, pakun tekitatud moraalse kahju hüvitamiseks välja võimaluse see eksimus rahaliselt heastada. Kontonumbrit küsige privaatsõnumiga. Peaksin äkki brixxxi kombel Hinnavaatlusesse üle minema ‒ ehk osatakse seal mind paremini hinnata.
Need on küll täielikud pettekujutelmad, Soprano. Level võitis, kuna oli valimiste eel ropu järjepidevusega andmebaasi täiendanud, hoopis sina said üle-eelmisel aastal toonases situatsioonis küllalt põhjendamatu võidu, mida võib ehk tõesti teatud tingimustes elutööauhinnaks nimetada. Jajah, mäletan küll, et sul õnnestus konkurendiks saada üks vihatumaid filmiveeblasi ja andsin endagi hääle just sulle, aga mõte jääb samaks.
Raini muhedad jutustused meeldivad mullegi, aga muus osas jääb küll hetkel selgusetuks, miks just Rain kõige tänamatumat tööd teinud filmiveeblaseks kandideerima peaks. Kui pead silmas Aixi vigaste sisututvustuste parandamist, siis selles osas on Rain tõesti esirinnas olnud.
Aga see pole veel kõik! Leidsin oma isiklikest arhiividest üles postituse, mille kirjutasin algselt 2013. aasta tegijate valimise tarbeks. Põhjused, miks ma seda siis avaldada ei suutnud, jätan parema meelega enda teada, aga nüüd on kirjutatud sõnadel piisavalt väike isiklik tähendus, et seda ka laiema avalikkusega jagada. Lisasin rohelise värviga mõned märkused. Kena lugemist!
Minu hääle saab Jolt. Palju õnne sünnipäevaks!
Olete lõpetanud Filmiveebi ajaloo pikima postituse lugemise.
Nii et esimest korda Jazi eduseisu märgates olin
Niisiis: kuna kolme väga hea sõbra (ja Jolti) seast parimat kandidaati valida on paras katsumus, võtan Sopranole sarnaselt appi Jazi poolt üle-eelmisel aastal populaarseks tehtud keerulised meetmed, millega oma valikut ratsionaliseerida püüan.
Spoiler :
Ilmselt võiks siis öelda nii, et Ralf väärib võitu foorumlasena, Level meeskonnaliikmena ja Jaz inimesena. Nagu eelnev analüüski tõestab, olen objektiivselt parim ikkagi mina, aga seda ei ole vist eriti viisakas kõva häälega välja öelda. Kuna nüüd on selge, et olete kõik mulle räiget ülekohust teinud, pakun tekitatud moraalse kahju hüvitamiseks välja võimaluse see eksimus rahaliselt heastada. Kontonumbrit küsige privaatsõnumiga. Peaksin äkki brixxxi kombel Hinnavaatlusesse üle minema ‒ ehk osatakse seal mind paremini hinnata.
Soprano wrote:See on samamoodi nn. elutööauhind nagu mullu läks Levelile.
Need on küll täielikud pettekujutelmad, Soprano. Level võitis, kuna oli valimiste eel ropu järjepidevusega andmebaasi täiendanud, hoopis sina said üle-eelmisel aastal toonases situatsioonis küllalt põhjendamatu võidu, mida võib ehk tõesti teatud tingimustes elutööauhinnaks nimetada. Jajah, mäletan küll, et sul õnnestus konkurendiks saada üks vihatumaid filmiveeblasi ja andsin endagi hääle just sulle, aga mõte jääb samaks.
Jolt wrote:Kõige tänamatuma osa panusest on eelmisel aastal nähtavasti andnud Rain, Soprano ja evatsikk.
Raini muhedad jutustused meeldivad mullegi, aga muus osas jääb küll hetkel selgusetuks, miks just Rain kõige tänamatumat tööd teinud filmiveeblaseks kandideerima peaks. Kui pead silmas Aixi vigaste sisututvustuste parandamist, siis selles osas on Rain tõesti esirinnas olnud.
Aga see pole veel kõik! Leidsin oma isiklikest arhiividest üles postituse, mille kirjutasin algselt 2013. aasta tegijate valimise tarbeks. Põhjused, miks ma seda siis avaldada ei suutnud, jätan parema meelega enda teada, aga nüüd on kirjutatud sõnadel piisavalt väike isiklik tähendus, et seda ka laiema avalikkusega jagada. Lisasin rohelise värviga mõned märkused. Kena lugemist!
Spoiler :
Minu hääle saab Jolt. Palju õnne sünnipäevaks!
Olete lõpetanud Filmiveebi ajaloo pikima postituse lugemise.
Ei tahaks teemat mingi jamaga risustada, aga ma ei tea, kus Kuu peal sa, Rassu, elanud oled:
/.../Enivei, tuusla tundub ikka veel veidi kahtlane, aga jutukas uuemaid kasutajaid näha on alati tore ja kui ta seal samas tempos lällamist jätkab, siis on filmiveebil lootust veel mõned aastad elus püsida./.../
Sellise arvamuse peale ütleks, et jutukat ootab siis küll päris kiire, aga see-eest piinarikas SURM!
Umbes 1,5 a tagasi hakkasin ircus käima keskmiselt korra kuus ja nüüd pole ma sinna juba mingi 3 kuud asja olnud. Edaspidi on plaanis seda korra aastas teha, mis võib heal juhul asenduda kiirsammul läbiastumisega nii korra kvartalis.
/.../Enivei, tuusla tundub ikka veel veidi kahtlane, aga jutukas uuemaid kasutajaid näha on alati tore ja kui ta seal samas tempos lällamist jätkab, siis on filmiveebil lootust veel mõned aastad elus püsida./.../
Sellise arvamuse peale ütleks, et jutukat ootab siis küll päris kiire, aga see-eest piinarikas SURM!
Umbes 1,5 a tagasi hakkasin ircus käima keskmiselt korra kuus ja nüüd pole ma sinna juba mingi 3 kuud asja olnud. Edaspidi on plaanis seda korra aastas teha, mis võib heal juhul asenduda kiirsammul läbiastumisega nii korra kvartalis.
Väga humoorikas ja asjalik monsterpostitus.
Üks küsimus tho
Kas see tähendab, et moded muudavad tihtipeale kellegi postitusi täiesti suvaliste asjade pärast? A'la komad, suured algustähed, õiged liited?
Üks küsimus tho
Teiste inimeste tehtud vigaste postituste parandamine*
(1 parandatud postitus - 1 punkt)
Jaz: 0
Jolt: 0
Level: 217
Ralf: 45
Rassu: 603
Kas see tähendab, et moded muudavad tihtipeale kellegi postitusi täiesti suvaliste asjade pärast? A'la komad, suured algustähed, õiged liited?

tuusla wrote:Ei tahaks teemat mingi jamaga risustada, aga ma ei tea, kus Kuu peal sa, Rassu, elanud oled...
Nagu öeldud, kirjutasin selle osa postitusest 2013. aastal (augustis), mil sa veel võrdlemisi uus kasutaja olid.
Forzelius wrote:Kas see tähendab, et moded muudavad tihtipeale kellegi postitusi täiesti suvaliste asjade pärast? A'la komad, suured algustähed, õiged liited?
Ei, enamik neist muudetud postitustest tuleb filmide, näitlejate, sarjade ja lavastajate vigaste sisututvustuste parandamise arvelt. Lisaks veel spoilerite varjamine, vana foorumi täpitähtede taastamine, funktsioonide (eelkõige [spoiler]- ja [list]-tagid) vigane kasutamine jne. Teiste õigekirjavigu reeglina ei parandata.
Rassu wrote:tuusla wrote:Ei tahaks teemat mingi jamaga risustada, aga ma ei tea, kus Kuu peal sa, Rassu, elanud oled...
Nagu öeldud, kirjutasin selle osa postitusest 2013. aastal (augustis), mil sa veel võrdlemisi uus kasutaja olid.
Kasutan hagimäluõigust ehk ei mäleta, mida keegi millalgi võidab, et selle järgi postitust tuvastada.
Peaks mainima, et kui ma selle 2008. a suures foorumiga liitumise laines osalesin, oli samuti Jaz üks mu suurtest lemmikutest. Nüüdseks ei oskagi konkreetseid High Fidelity laadseid tabeleid foorumlastest oma peas kokku panna, sest igaüks teist annab mulle mingil määral midagi. Erinevate inimestega erinevad teemad jne. Elementaarseks elu osaks saanud.

Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
ära muretse Rassu, sa küll ei pruugi see aasta kasutaja tiitlit võita, aga mul on sulle kui "objektiivselt kõige paremale filmiveebi kasutajale" lohutusauhind - oled bännitud edaspidistelt filmiveebi kokkutulekutelt B) congratz
evatsikk wrote:ära muretse Rassu, sa küll ei pruugi see aasta kasutaja tiitlit võita, aga mul on sulle kui "objektiivselt kõige paremale filmiveebi kasutajale" lohutusauhind - oled bännitud edaspidistelt filmiveebi kokkutulekutelt B) congratz

Eh, arvasin, et olen paar viimast aastat olnud Sopranoga piisavalt heades suhetes, et kunagise vaenu üle pisut nalja heita, aga järelikult eksisin. Mis siis ikka.
klge, ärge nüüd paneb mind kurb.
Päevik | 2021

- Ralf
- love <3
Kui viia nüüd jutud palju olulisemale teemale ehk SÖÖK, siis pean väljendama oma kahetsust, et ei esitanud CM-Girli nominendiks, sest tänu temale ei ole ma ainus postitaja teemas "Söök".
Also...
Also...
Spoiler :
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Forzelius wrote:Lolwat, mis te draamatsete nüüd.
kardad konkurentsi?
Kuulge, tasa nüüd. Kui nii jätkate, saan Sopranolt jälle intriigide algatamise eest bänni.